Dwie Alfy cudów nie czynią....spotkania pod dystrybutorem to nie spot!
Dziwne miejsce spotkań sb wybierasz Jakie dwie?Zazwyczaj frekwencja wynosi więcej niż 2 alfy zapraszam do nas na spoty Tutaj masz zdjątko z grillowanka
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
Dziwne miejsce spotkań sb wybierasz Jakie dwie?Zazwyczaj frekwencja wynosi więcej niż 2 alfy zapraszam do nas na spoty Tutaj masz zdjątko z grillowanka
To nie jest zdjęcie z dzisiejszego "spotu" więc nie wprowadzaj ludzi w błąd..
To nie jest zdjęcie z dzisiejszego "spotu" więc nie wprowadzaj ludzi w błąd..
Jakbyś uważnie przeczytał, to byś wiedział z jakiego spotu jest to zdjęcie Zorganizuj coś POWAŻNEGO, chętnie przyjadę zobaczyć jak takie spoty wyglądają
Ja za organizowanie spotów się nie zabieram..Mogę je odwiedzić.
Ty organizowałaś spot i jak kolega wcześniej wspomniał,godzina i data była skazana na niepowodzenie.
Ja za organizowanie spotów się nie zabieram..Mogę je odwiedzić.
Ty organizowałaś spot i jak kolega wcześniej wspomniał,godzina i data była skazana na niepowodzenie.
Sama reklama... 2 Alfy ... no cóż....
Typowy Polaczek-malkontent Reklama hmm to nie TV spoty są raczej by się integrować, a nie nastawione na ilość aut. Jak kto woli
Typowy Polaczek-malkontent Reklama hmm to nie TV spoty są raczej by się integrować, a nie nastawione na ilość aut. Jak kto woli
Skoro tak szybko oceniasz obiektywnych ludzi...., nie ja sprowadziłem się do dużego miasta i chcę zawojować świat.
Więcej dojrzałości i obiektywności w swoich wpisach na forum. Nie zaśmiecajmy tablicy.
Ostatnio edytowane przez Batman ; 19-09-2014 o 22:58
Skoro tak szybko oceniasz obiektywnych ludzi...., nie ja sprowadziłem się do dużego miasta i chcę zawojować świat. Więcej dojrzałości i obiektywności w swoich wpisach na forum. Nie zaśmiecajmy tablicy.
Nikogo nie oceniam haha tutaj Cię zdziwię- nie sprowadziłam się do dużego miasta i nie chcę zawojować światem. Hmm może Twój nick jest adekwatny do sytuacji i ja Ci w drogę weszłam? Przepraszam, ustępuję
Nikogo nie oceniam haha tutaj Cię zdziwię- nie sprowadziłam się do dużego miasta i nie chcę zawojować światem. Hmm może Twój nick jest adekwatny do sytuacji i ja Ci w drogę weszłam? Przepraszam, ustępuję
Uwielbiam jak komuś się coś wydaje Na najbliższym spocie, który zorganizuje KTOŚ -przyjedź- wyjaśnisz mi swój tok myślenia nie zaśmiecaj tematu
Dlaczego podchwyciłaś tok rozumowania o zaśmiecaniu tematu?
Śpij dobrze i rób swoje..jak zrobisz coś fajnego jak dziś Grupa Górny Śląsk i Alfisti Południe to będę klaskać w pierwszym rzędzie.