Chyba się ze mną kolega Kowalski zgodzi, że 159 łatwiej spieprzyć niż poprawić. Wkładania dyfuzora do usportowionej, ale jednak limuzyny wygląda co najmniej mocno tak sobie... Progi też mocno przesadzone.
Chyba się ze mną kolega Kowalski zgodzi, że 159 łatwiej spieprzyć niż poprawić. Wkładania dyfuzora do usportowionej, ale jednak limuzyny wygląda co najmniej mocno tak sobie... Progi też mocno przesadzone.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Niby troszke masz racji ale zostawmy już to... dobre chociaż, ze lubisz 159mimo, ze czaisz sie na zakup mumina
))))
1. Szukam hatchbacka, a jedno kombi już mam, więc SportWagon mi niepotrzebny.
2. 159 jest ładne, ale mniej "alfowe" niż Julka - skrzynia biegów od GM, silniki od GM, z tymi silnikami ogólnie słabo - albo nieciekawe, albo drogie (TBi).
3. Ogólnie nie przepadam za dużymi autami - gdyby MiTo było 5 drzwiowe, to bym je wziął zamiast Julki pewnie.
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Radziu....TBi nie jest od GM.....
JTD też nie. Ale MPI już tak.
No to wracając do tematu szpiegostwa przemysłowego jakby ktoś nie wierzył że to mozliwe tutaj news:
http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...enault,1579870
W Italii gdzie korupcja jest potężna to jest nie mniej prawdopodobne choć wcale nie upieram się że tak jest. Ale nawet pierwsze zdjęcia julki zrobione były telefonem w fabryce.
Ostatnio edytowane przez metan ; 07-01-2011 o 19:05
tak, tak, Metan, a samolot zwalili Rosjanie i sztuczna mgła. Tak samo jak astra powstała, bo skradziono projekt Julki. Ludzie, nie macie o czym pisac, to nie piszcie.
Prawda jest BRUTALNA Metan: Julkę zaprojektowano tak, zeby poszerzyć grono kupców po prostu. Wybrano jakiś kompromis: z przodu oryginalne, z boków zrzyna totalna i tyle.
Co nie zmienia faktu, ze auto jednak wyglada lepiej, rowniez z boku, od astry IV. Przyznaje to.
Ad1. Na twoją polewkę dotyczącą takich kombinacji dałem ci przykład że to jednak się zdarza, nie napisałem ze tak jest na pewno.
Ad2. Straszne rzeczy piszesz, jak tu dalej z tym faktem żyć
Ad3. Czyli uściślając: po premierze astry styliści AR postanowili to zerżnąć, uzupełnić o pewne elementy i w kilka miesięcy stworzyli projekt, założenia techniczne produkcji, przygotowali całą tłocznię blach, całą linię itp i wyprodukowali gotowe auto?
Nie, pewnie nie. Daleki jestem od twoich teorii spiskowych. Po prostu stylisci alfy ocenili, jakie auta najlepiej sie sprzedają to taką własnie linię zaprojektowali. Podobną ma astra IV, kia cee'd, hyundai i30 i parę innych compactów.
Na szczęscie nie wysłali na siłownie 159tki, tak jak mazda wysłała swoją "szóstkę" a subarak swoje legacy, tudzież ford swoje mondeo. Mielibyśmy kolejną muskularną maszkarę a' la czołg, ale oczywiscie, z pewnością, lepsza byłaby sprzedaż.
Wiesz, zawsze lepiej sprzedaje się to, co dogadza uśrednionym, masowym gustom. Dotyczy to literatury, muzyki (tutaj szczególnie), kina ale i motoryzacji.
Ostatnio edytowane przez Kowalski ; 09-01-2011 o 01:47