Siemano, jedzie ktoś z Suchej Beskidzkiej lub okolic? Pare alf na ramkach forumowych stoi może ktoś chce podskoczyćja i kumpel pewnie skoczymy.
Siemano, jedzie ktoś z Suchej Beskidzkiej lub okolic? Pare alf na ramkach forumowych stoi może ktoś chce podskoczyćja i kumpel pewnie skoczymy.
też jadę. już się zapisałam. pozdrawiam z Wrocławia i do zobaczenia
Miejsce zbiórki- parking przy Centrum Handlowym- Europa Centralna w Gliwicach, ul. Pszczyńska 315
Więcej info dot. bicia rekordu: http://forum.ar-gs.pl/index.php/topi...g80.html#msg80
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
Gdzie jedziemy później?
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km
"- trasa przejazdu kolumny, czyli miejsce bicia naszego rekordu, jest jeszcze w fazie uzgodnień z Zarządem Dróg i Policją..."
Lukaj w linku masz podane infohttp://forum.ar-gs.pl/index.php/topic,19.msg80.html#msg80
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
A te sponsory nie dadzo na te wlepki po 10zl ?
Zas sie czepiom :p
Wg wielu a ja ino pytom
Co w takim razie obejmuje sponsoring tych firm?
Mc z tego co widze da zarcie wolontariuszom
A reszta?
Jest jakis projekt wlepki juz? Cos fajnego to bedzie zeby miec pamiatke czy cos ( o ile folia pozwoli sie ladnie zerwac z pojazdu no ale za 10zl to raczej nie byle co )
Przy okazji widze ze moderacja na forum gs nie spi :p
Niejaki jasiu_155 napisal cos podobnego do mojego wpisu tutaj - pisal cos ze od czego sa sponsorzy , ze z tymi oplatami za wjazd itp to lipa i bardzo dobrze napisal
Ale kogos juz bolalo i postu nie ma :p:p:p:p
Aha - bo juz mnie pytali czy to nie ja jestem jasiu_155
Nie - to nie ja. Nie ma mnie i nie bedzie na tamtym forum .
Dla pewnosci adminy se tam moga ip sprawdzac itp jak ino chca czy co tam jeszcze
Jakby Gazprom i Rosnieft były sponsorami to pewnie i paliwo dla wszystkich byłoby za darmo. Niestety sponsorują imprezę w DonbasieSponsorzy pokrywają koszt bicia rekordu (Guinness World Records Ltd.), koszty jedzenia dla wolontariuszy , koszty druku materiałów reklamowych , koszty wynajmu sprzętu elektronicznego do obsługi imprezy , dostarczają samochody testowe i demonstracyjne , zapewniają bezpłatny serwis na miejscu (w ograniczonym zakresie) , organizują własne stoiska , organizują oprawę medialną. Zapewne coś pominąłem ale jest jeszcze sporo czasu na dodatkowe informacje. 10 zł to koszt pamiątkowej naklejki przygotowywanej specjalnie z tej okazji. Cały parking przy CH EC jest do dyspozycji uczestników jak też i Mc Donalds (także toalety).
PS. Zakup pamiątkowej naklejki (jak też i jedzenia ,picia czy czegokolwiek innego) - jest NIEOBOWIĄZKOWY![]()
Ostatnio edytowane przez R0bs0n ; 22-01-2015 o 23:10