Strona 23 z 119 PierwszyPierwszy ... 13141516171819202122232425262728293031323373 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 1188

Temat: Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pilich
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 147 '06r. JTDM 8V 120PS

Domyślnie

No to teraz muszę muszę się zdecydowac na jakiś serwis dla nabytej AR. W pierwszej kolejności przegląd zawiechy i wymiana tego co trzeba, części będę miał raczej swoje- chyba od użytkownika Puotek. W grę wchodzą w takim razie Irbis, Bravo i KLD Garage. Bravo jest najbliżej mnie bo przy samych Bielanach. Najbardziej o nich rozmyślam. Pomóżcie rozstrzygnąć ten konkurs

Dante[PL]
    Gość

Domyślnie

bravo jest drogie kld nie znam ale irbis zrobi wszystko

Użytkownik Romeo Avatar Jacenty
    Auto
    Alfa Romeo 147

Domyślnie

Cytat Napisał pilich Zobacz post
    No to teraz muszę muszę się zdecydowac na jakiś serwis dla nabytej AR. W pierwszej kolejności przegląd zawiechy i wymiana tego co trzeba, części będę miał raczej swoje- chyba od użytkownika Puotek. W grę wchodzą w takim razie Irbis, Bravo i KLD Garage. Bravo jest najbliżej mnie bo przy samych Bielanach. Najbardziej o nich rozmyślam. Pomóżcie rozstrzygnąć ten konkurs
    poczytaj ten watek a nie znajdziesz za duzo pochlebnych opinii o warsztacie z partynickiej jak juz szukasz kogos blisko bielan to moze Bogulak na karkonoskiej, tylko ze drozej, kiedys byl tam jeden starszy b.dobry mechanik ale od jakiegos czasu juz go tam nie widzialem, a pojawilo sie za to paru mlodych kolesi co nie najlepiej wrozy, ale to tylko przypuszczenia

edit:
    piszac paprotnej mialem na mysli partynicka juz poprawione
    Ostatnio edytowane przez Jacenty ; 29-11-2011 o 22:50

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał hiacynto Zobacz post
    poczytaj ten watek a nie znajdziesz za duzo pochlebnych opinii o warsztacie z paprotnej jak juz szukasz kogos blisko bielan to moze Bogulak na karkonoskiej
    No a to BRAVO na partynicach złe?? Rozmawiałem z Panem przez tel. i powiedział że diagnostyka zawieszenia będzie bez płacenia a wymiana jednego górnego wahacza 90zł/szt. Chciałbym żeby też osłuchali czy silnik chodzi jak trzeba i w ogóle spojrzeli fachowym okiem. Ceny części drogie ale ja kupię i tak sam. Można im zaufać i sprawdzić tam wózek?? Co wy na to??

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał hiacynto Zobacz post
    nie znajdziesz za duzo pochlebnych opinii o warsztacie z paprotnej
    haha, dobre - chyba większość w tym wątku ich właśnie poleca i nawet do nich jeżdzi

Ale fakt, może jak ktoś gbur, to ma problem aby dogadać się z nimi, bo to normalne "chłopaki".
    My nie mamy problemów z Irbisem, wręcz przeciwnie.

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _Mumin_
    Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

No ale za to Pan Bogulak - mechanik wart polecenia Akurat to jest misio z gatunku orżnę cię na ile się da...
    Bunga, bunga per tutti!

Użytkownik Romeo Avatar Jacenty
    Auto
    Alfa Romeo 147

Domyślnie

Cytat Napisał pilich Zobacz post
    No a to BRAVO na partynicach złe?? Rozmawiałem z Panem przez tel. i powiedział że diagnostyka zawieszenia będzie bez płacenia a wymiana jednego górnego wahacza 90zł/szt. Chciałbym żeby też osłuchali czy silnik chodzi jak trzeba i w ogóle spojrzeli fachowym okiem. Ceny części drogie ale ja kupię i tak sam. Można im zaufać i sprawdzić tam wózek?? Co wy na to??
    aj sory, mialem na mysli ul. partynicka , paprotna owszem sam nie korzystalem, ale zdecydowana wiekszosc to pozytywne komentarze

Użytkownik Pirat drogowy Avatar sebsob
    Mieszka w
    DW
    Auto
    jest: Lancia Ypsilon 1.2 16V, Ford S-Max 2.0 TDCi, była: Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    Ale fakt, może jak ktoś gbur, to ma problem aby dogadać się z nimi, bo to normalne "chłopaki".
    Nie bierz wszystkich swoją miarą.
    Te, jak określasz panów z Irbisu, "normalne chłopaki" pokazują swoją prawdziwą naturę i podejście do klienta w pierwszej sytuacji naprawczej, która nie idzie po ich myśli.

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    My nie mamy problemów z Irbisem, wręcz przeciwnie.
    To, że Wy nie macie kłopotów z Irbisem, nie oznacza, że nikt ich nie ma czy nie miał. Ja już pisałem o swoich doświadczeniach z tym warsztatem - w ostatecznym rozrachunku po prostu przestałem do nich jeździć.
    Co znamienne - nikt z moich znajomych ujeżdżających włoszczyznę aktualnie nie korzysta już z ich usług, a swego czasu wszyscy jeździliśmy w to jedno miejsce naprawiać auta.

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał sebsob Zobacz post
    Co znamienne - nikt z moich znajomych ujeżdżających włoszczyznę aktualnie nie korzysta już z ich usług, a swego czasu wszyscy jeździliśmy w to jedno miejsce naprawiać auta.
    A gdzie teraz?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

To, że Wy nie macie kłopotów z Irbisem, nie oznacza, że nikt ich nie ma czy nie miał.
    i dlatego ja mam mieć inne zdanie niż mam?
    Zdanie wyrabiam sobie na własnych doświadczeniach, a nie idę za tłumem. Jak zmienię zdanie to napiszę dlaczego. Na razie nie mam podstaw, tym bardziej że jako jedyni podchodzą do V6 bez strzelania fochów. I do tego dłubią z pozytywnym skutkiem. Dla spokoju duszy kolegi dodam "jak na razie".

no widzisz, a moi znajomi tam jeżdżą i do tego również są zadowoleni.

Ktoś tutaj chwalił Amicar - ja akurat mogłam przez nich stracić zdrowe, a może i życie (bo ktoś nie pomyślał w prostej sprawie), ale nie jest to jednoznaczne z tym, że czegoś innego nie robią dobrze i ktoś właśnie może być bardzo zadowolony.

ja i ona - "iniemamocne"