mnie udało się rozwalić przedni zderzak po lewej stronie pod halogenem na parkingu pod bankiem... dziwne im większe oprocentowanie kredytu tym wyższe krawężniki? ;-)
mnie udało się rozwalić przedni zderzak po lewej stronie pod halogenem na parkingu pod bankiem... dziwne im większe oprocentowanie kredytu tym wyższe krawężniki? ;-)
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Kilka dni temu zauważyłem, że powoli ubywa płynu chłodzącego. Okazało się, że cieknie z pompy wody.![]()
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
ja dziś przytarłem kurz na zderzaku... betonowym słupkiem![]()
uwaga, uwaga
przy wymianie świecy żarowej ukręciłem łebek, świeca z gwintem została w bloku
Dziękuje![]()
A mi znowu porozpinala sie linka od silownika tylnych szyb, i znowu musialem cale dzrzwi rozkrecac ale tym razem z lewej strony. Huu aby do lata bo ta zima mnie wykonczy.
Leciutko, bardzo leciutko zarysowałem przedni zderzak o jakieś Deawoo na parkingu, drugi raz w życiu zdarzyło mi się, że mi Alfa nie wcisnęła się![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
E tam, pewnie daewo miało poszerzane nadkola ;-). BTW KlaudioOs coś sporo masz ostatnio tych przygód...
Wstaje rano, a tu kapeć z przodu. Prawdopodobnie tydzień temu, jak zmieniałem opony kolega wulkanizator źle wyczyścił rant felgi i oponka się rozszczelniła. Koło pojechało do wulkanizacji, a Bella stoi na dojazdówce![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
i to jest wprost proporcjonalne do mojego zainteresowania autem...
chyba będę musiał sobie odpuścić i nic nie robić, apopos wiecie może czy gałki w jtd były takie gumowe, czy też obciągnięte skórką?