I jak panowie widzimy się w niedziele przy castoramie o 19?
I jak panowie widzimy się w niedziele przy castoramie o 19?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Ja ostatnio byłem na Castoramie o 19.00 i nikogo nie było. Mogę być tylko żebym znów nie zastał pustego placu.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Jeażeli będziemy mieli spotkać sie w jednym miejscu wszyscy razem to coś z tego wyjdzie, potem możemy rozmawiać o nowym miejscu,najważniejsze to sie spotkać. deklaruje swoją obecność pod castoramą.
Castorama
spalanie 7.8l/100km
Przepraszam panowie ale mnie w tym tygodniu nie będzie...
Niestety nie dam rady...
Jak już to za tydzień wpadne...
Chociaż widze że i tak małe zainteresowanie tematem jest...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Widze Motofan że jak tak dalej pójdzie to śmiało będziemy mogli planować spotkania u kogoś w domu,z taką liczebnością napewno sie zmieścimy nawet z żonami. Chętnie przyjade nawet żeby spotkać sie z jedną osobą, poza tym mam pewną teorje na duże spalanie i falowanie obrotów, powtarzam teorje.
Witam, sorki ale mnie dziś nie będzie, nie zdążę autka złożyć, mam wyjęty kolektor i jeszcze masę pracy przede mną.
spalanie 7.8l/100km
Kurde sorki pomyliłem dnimyślałem że dziś niedziela ale lamer ze mnie, w takim razie ja też powinienem być
spalanie 7.8l/100km
Postaram się wpaść jutro![]()