będę o 9.30 w Zabrzu ..do zoba![]()
będę o 9.30 w Zabrzu ..do zoba![]()
ha jestem pierwszy fajnie było pozdro dla starej ekipy i nowo poznanych piotrasowi zyczymy wszystkiego naj monia ty pamietaj pozwól po ślubie piotrasowi robić co chce !!!!! kiedy chce niech sobie myje podłogi kiedy chce niech robi pranie kiedy bedzie chciał nieh myje naczynia hahahah buziaki dla was i bawcie sie do białego rana i godzine dłuzej ha pozdro soniq marshall i mały alfista lol
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja drugi.... i również pozdrowienia dla starych znajomych oraz nowych alfistów, bajerancko było obudzić klaksonami pół Tychów.
Na pewno wszyscy mieszkańcy wiedzą już że Piotras i jego luba mają dziś ważny dzień...
Co do imprezki to żeby trwała jak najdłużej i żeby nikt z niej trzeźwy nie wyszedł.
Pozdrowienia dla wszystkich i do następnego razu... Edyta, Wojtek i Maćko![]()
maćko to fajny kozak taki mały a ile alf juz obskoczył wszystkie jego hahaha
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
aloha
było spoczko.. trąbienie było.. brum brum było.. flacha jest (jeszcze..)..
pozdro dla wszystkich i młodej pary
Dzięki i do następnegoo tak titanie było dobre :]
Piotras rejestracja z tyłu na prawdę Ci się udała.... normalnie nie zauważyłem wcześniej tegoZałącznik 32014
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla młodej paryreakcja piotrasa na widok alfaholikowej reprezentacji chyba mówiła sama za siebie
Dzięki za spotkanie miło było poznać następnych klubowiczów
A tutaj parę zdjęć które udało mi się zrobić:
I do pobrania wszystkie 25 zdjęć(nie wszystkie są wklejone w posta):
http://serwer000.no-ip.org/wojtek/weselepiotrasa.rar
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 13-08-2011 o 14:23
Piotras jeszcze raz wszystkiego dobrego było naprawdę super mam nadzieję że za niedługo powtórzymy taki wypadzik i znowu postawimy jakieś miasto na nogi tak jak Tychy dzisiaj. Pozdrowienia dla wszystkich co byli i tych co nie mogli być.
Ostatnio edytowane przez sylvek1979 ; 14-08-2011 o 15:34