Strona 23 z 38 PierwszyPierwszy ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 372

Temat: Dobry mechanik Łódź

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

jeżdżę AR od kilkunastu lat, siłą rzeczy znam warsztaty i ich właścicieli i pracowników (3B czy ATeam/LTeam obecnie ZTeam)
    obecny właściciel to nie Grzesiek bo o nim piszesz wyżej tylko Zbyszek (dawniej związany z a24.pl)
    Grzesiek poprzedni właściciel jest niemal moim sąsiadem, także Daniel jego były wspólnik to mój znajomy który nie raz mi pomagał i ja jemu też (np robiąc zdjęcia aut)
    przy okazji Damian był założycielem i twórcą autosklep24.pl, zgadniecie kto im zrobił pierwsze 10 komentarzy na allegro? tak, ja - bo nie wiedzieli co i jak a chcieli wystartować ze sklepem
    Marcina z a24.pl znam jeszcze z czasów gdy pracował dla innej firmy handlującej częściami do włoszczyzny (miałem Barchettę 16 lat temu...)

co ciekawe nie są to moi koledzy ani z podwórka ani ze szkolnej ławki - pomimo tego zdaje się że jakoś mnie znoszą, także moje marudzenie podczas napraw
    a ja złego słowa nie mogę powiedzieć

nie bardzo mam jak obiektywizować bo to że znam to co w zasadzie? naprawiają ci sami ludzie... ja minusów nie dostrzegam, są też inne zadowolone osoby, w warsztacie
    zwykle kolejka i terminy czyli ktoś z niego korzysta, większość wraca

zwracam jeszcze uwagę że łatwiej o niekorzystne opinie niż o korzystne - zadowoleni zwykle nic nie piszą

co do mailowania z mechanikiem w małym warsztacie - wybacz ale pomailować skutecznie można z dużym serwisem, z kierownikiem który popija kawkę za biurkiem
    i pobiera co miesiąc pensję także za odpisanie na Twojego maila w małych warsztatach gdzie każdy pracuje ciężko jest biegać do komputera, sprawdzać
    pocztę i konwersować via @ - za to cena jest niższa bo nie płacisz zrzutki na wspomnianego operatora klawiatury - coś za coś

podsumowując - polecam i nie mam złych doświadczeń
    ...

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    147 1.9 JTD 8V

Domyślnie

Ale ja nie mam żalu, że mi nie odpisał na maila czy co tam sobie ubzdurałeś Przecież go przeczytał i odpisał. Nie moja wina, że zwykłe zapytanie ofertowe potraktował jako zamówienie. Zresztą drogą telefoniczną również został przez dziewczynę poinformowany, że przywiezie ona części. Nie chodzi o jakość usług a o chamstwo i prostactwo. Bo trzeba mieć tupet i coś nie po kolei w głowie, żeby wydzwaniać po sklepach i wypytywać gdzie klient kupił części. Do tego insynuować jakieś swoje wymysły, wyżywać się na niczemu nie winnej dziewczynie... Na koniec żeby sobie odbić zarobek na częściach, skasował +100% za pasek i napinacz. To mi nie odpowiada.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    alfa 147

Domyślnie

Witam czy ktoś wie co się stało z autoklniką na ulicy Legionów 122 bo jest teraz tam inny właściciel i inna ekipa.
    Czy ktoś ma namiar do dawnych właścicieli i czy jest z nimi jakiś kontakt...

Użytkownik Znawca Avatar olo_84
    Auto
    Alfa 159 16V 150KM Distinsive SW 2006

Domyślnie

535568116 telefon do Kezysztofa

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
    EGR - OFF
    klapki - OUT
    DPF - ON

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    alfa 147

Domyślnie

Właśnie to jest ciekawe że ten numer należy do innego właściciela. Podobnież zakład został sprzedany i dlatego szukam kontaktu bezpośrednio a może jakiś email albo cokolwiek

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    ŁÓDŹ
    Auto
    159 1.9 Jtdm 16V

Domyślnie

Cytat Napisał medzik30 Zobacz post
    Właśnie to jest ciekawe że ten numer należy do innego właściciela. Podobnież zakład został sprzedany i dlatego szukam kontaktu bezpośrednio a może jakiś email albo cokolwiek
    Autoklinike przejął inny właściciel ale Krzysiek (poprzedni właściciel) ma z nimi kontakt i zagląda. Teraz głównym mechanikiem jest Arek b. dobry mechanik. Ja mam kontakt z Krzyśkiem i jego prywatny tel. kto szuka z nim kontaktu niech pisze do mnie na PW z swoim nr tel. i tematem sprawy to mu przekaże.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał olo_84 Zobacz post
    535568116 telefon do Kezysztofa

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
    To jest telefon do Autokliniki (Krzyśka już pod tym nr nie ma)
    Miłośnik pizzy i samochodów włoskich

Użytkownik Świeżak Avatar Exocet
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    159 2.4 JTDm TI Q4 '07

Domyślnie

Cytat Napisał opozycjonista Zobacz post

zwracam jeszcze uwagę że łatwiej o niekorzystne opinie niż o korzystne - zadowoleni zwykle nic nie piszą

podsumowując - polecam i nie mam złych doświadczeń
    Podpisuję się pod tymi słowami. Z warsztatem na Wileńskiej mam dobre doświadczenia, serwisowałem i serwisuję tam kilka Lancii i Alf i zawsze mogłem liczyć na pomoc i fachową poradę.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar jedrek1980
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski
    Auto
    Alfa Romeo 159 Bella

Domyślnie

Mam pytanie i zarazem prośbę może ktoś zna kogoś kto zrobi mi logi turbiny w 159?Chodzi konkretnie o zadane ciśnienie i jakie pompuje turbo.A może ktoś z forumowiczów może zrobić takie logi?
    BYŁ LEON by COMPSPORT
    JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP

Użytkownik Świeżak Avatar Exocet
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    159 2.4 JTDm TI Q4 '07

Domyślnie

Cytat Napisał jedrek1980 Zobacz post
    Mam pytanie i zarazem prośbę może ktoś zna kogoś kto zrobi mi logi turbiny w 159?Chodzi konkretnie o zadane ciśnienie i jakie pompuje turbo.A może ktoś z forumowiczów może zrobić takie logi?
    Cześć, to dosyć prosta sprawa, możesz to zrobić sam i będziesz potrzebował laptop, darmową wersję programu MES i kabel z allegro za jakieś 30 PLN
    Albo spróbuj podjechać w niedzielę na spot, może ktoś będzie miał ze sobą komputer.
    Są: Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q4 TI, Alfa Romeo Spider 2.0 TS, Alfa Romeo Spider 2.0 JTS
    Były: Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW, Lancia Lybra SW 2.4 JTD x2

Użytkownik Znawca Avatar SliwusBuu
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Mazda MX5 NBfl 1.8l, Alfa Romeo 159 2,4 JTDm 2006r.; Alfa Romeo 156, 1.9 JTD 115KM - była

Domyślnie

Cytat Napisał jedrek1980 Zobacz post
    Wpadnij na spot w niedzielę. Mogę wziąć ze sobą wtyczkę i laptopa. Tylko najlepiej jakbyś się przypomniał w niedzielę.
    Czarna 159 na ERW.