a może jakaś inna miejscówka ?
a może jakaś inna miejscówka ?
Fajnie byłoby też gdyby termin kolejnego spotkania nie kolidował z F1![]()
Ja też jestem za kolejnym spotem, jednak nie wcześniej niż za m.in. 6 tygodni. Czyli np: 22 czerwiec, albo początek lipca, niestety wcześniej nie dam rady (28 czerwiec też odpada :/)
Pozdrawiam.
- Rafał
popieram dłuższą przerwę ( 6 tyg. ) bo z końcem maja jest impreza na pomorzu i tak od razu to by mogło nie wypalić ale końcówka czerwca jest IMHO ok
Jestem za, mam nadzieje ze uda nam sie zwerbowac jeszcze wiecej alf z CK ( wkładam za wycieraczki ulotki ale nic nie dajaNapisał KINEUSZ
) i zorganizowac cos u nas
)
Dzieki za wczoraj bylo milo i sympatycznie pozdrawiam !![]()
Do Fotosika trzeba mieć niesamowitą cierpliwość i szczęście, dziś przetestowałem i udało się ściągnąć wszystkieNapisał Gopcio
![]()
Bo trzeba wpisać tylko te cztery np. z kotami a reszty nie, też się zamotałem na początkuNapisał adamodg
![]()
Najlepsze jest to pierwsze zielono-żółte <skacze2>Napisał Kosiar
Dla mnie też końcówka czerwca lub początek lipca jest ok bo od 09-22.06.08 jestem w Grecji, więc nie bardzo dam radę dojechać :wink:Napisał adamodg
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Może rzeczywiście chłopaki ze Swietokrzyskiego by coś zorganizowali tym bardziej, że jest tam resztka toru kielce to jakaś ćwiartka, albo mały OS?? Przełom czerwiec /lipiec też myslę że będzie dobry![]()
A który z kolegów przybył na ten spot czerwoną 155? Niestety nie zdążyłem zamienić z nim ani słowa, mam nadzieję, że następnym razem nie zabraknie okazji.
Pozdrawiam.
- Rafał
czerwona czy bordowa z czerwonym zderzakiem?? hjehehe
Hehe. Nie pamiętamNapisał SYSUNIAdq
ops:
Pozdrawiam.
- Rafał