Nie ma żadnego problemu![]()
Nie ma żadnego problemu![]()
Wszystko jak należy , u mnie w 105 konnym silniku rozpórka styka sie z plastikową osloną silnika i jadąc słychac jak brzeczy , więc trzeba coś zakombinowac ale to drobnostka , coś sie wymyśli
do mnie już doszła - dzięki!
Czekaj Kilmer, tzn że 1.9 ma większą osłonę niż 2.4? bo mierzyliśmy do 2.4 i było ok.... Jeżeli to będzie problem to postaram się wymyślić jakieś 1.9 do przymiarki i zrobić rozpórkę jak należy bo jestem mocno zdziwiony-byłem przekonany, że jak do 2.4 pasuje i nie wadzi(już o V6 nie wspomnę) to z 1.9 nie będzie problemu.
kasa wpłacona pozdro
brakuje z 3-4 mm żeby była wyżej , to rozpórka nie bedzie sie stykać bezpośrednio z plastkiową obudową , odudowy sie razcej nie opuści niżej , może podkładki założyć??
Rozumiem, możesz podłożyć podkładki. Kurde przez to nie stykanie z rurką w V6 "zaniedbałem" inne wersje. W razie czego oczywiście rozpórkę poprawimyChoć wydaje mi się, że jakby podkładki dały radę to było by również ok.
W TS rozpórka dobrze leży. Dzięki.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Usunąłem korki. Teraz jest wszystko cacypozdro
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA