Strona 23 z 54 PierwszyPierwszy ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

henekl
    Gość

Domyślnie

A ty pomyśl nad sobą ponieważ nie masz alfy tylko BMW więc w jakim celu zalogowałeś się na forum prawdopodobnie w celu sprzedania vdo daytonów po 500 zł w dalszym ciągu nie podałeś po ile masz mapy i jakie , co do schematów jakoś pominąłeś ten temat .
    Co do map do BMW to właśnie kolega z forum poprosił żebym mu wysłał kopie mapy wysłałem za darmo taką jak do vdo .
    Jeśli na forum BMW mogę uzyskać pomoc co do Polskiego lektora to podaj link na tym forum kto i za ile udostępnia to wszystko , a kto za darmo , chyba że ty udostępniasz za darmo .
    Napisz do gościa co ma płytę z polskim lektorem do BMW żeby ci wysłał kopię zobaczysz co ci powie i czy wyśle co mu zależy .
    Co do posiadaczy BMW to mogę powiedzieć że wgrywają polskie menu i lektora po 250 zł .
    Sam dzwoniłem do kilku osób w celu wgrania polskiego ale bez skutku .
    Czekam na rzeczową odpowiedz .
    Pozdrawiam

henekl
    Gość

Domyślnie

Poczytajcie na forum BMW Jak sobie pomagają .
    http://www.bmw-sport.pl/search.php?mode=results
    Jeszcze strona allegro nawigacji do BMW .
    http://www.allegro.pl/search.php?str...4181&country=1

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Dla mnie jest jasne po co się zalogował na forum - jest to zresztą napisane więc nie wiem po co takie pytanie!

Zalogowałem się u was bo myślałem że temat się normalnie rozwinie i że z korzyścią dla mnie i dla was ja sprzedam coś co mi zostało a Wam się to poprostu przyda i tyle mam do powiedzenia...

Przecież to jest jasne chyba że ze mną coś nie tak. Próbował coś ruszyć w kwestii navigacji nawet podrzucił opis złącz w MKIII , a co do sprzedaży zestawów nie zauważyłem żeby w jakiś specjalny sposób obnosił się z tym że ma jakieś części do sprzedania po wszystkich forach, tylko zaznaczył że jeśli ktoś jest zainteresowany to zaprasza do kontaktu. Z jedną różnicą - jeśli ktoś chciałby kupić jakąś część to pewnie by ją dostał, nie tak jak to było w przypadku Twojej przejściówki.

Co do języka to znalazłem człowieka który ma rzekomo płytę zrobioną przez siebie dzięki której Dayton "dostałby" polski język ale nie wiem czy jest to potrzebne użytkownikom jeśli nie mogą podłączyć Daytona... Gdyby sprawa navi była załatwiona to byłby sens zrzucić się w kilka osób i sprawdzić temat bo to koszt 100PLN. Zawsze możesz zapłacić 300plnów i wysłać swój czytnik do upgradu - nie dość że będziesz miał navigację to jeszcze po Polsku! I może wtedy otrzymalibyśmy kolejne zdjęcia - wyświetlacza :mrgreen:

henekl
    Gość

Domyślnie

sQun49 coś ty tak się uczepił nic do ciebie nie mam ani nie miałem , a ty dalej swoje .
    Nie wiem czego odpowiadasz za pitbull_syndica chyba że jesteś jego adwokatem ale nie sądzę jeśli masz coś do mnie to proszę napisz bo nie wiem jaki to ma cel jeśli ktoś mi coś zarzuca to chciałbym żeby sam odpowiedział a nie przez inną osobę .
    Jeśli ktoś się chwali forum BMW to też byłem na nim i nie jest tak jak pisze dużo handlarzy i ofert sprzedaży tak na marginesie .

pitbull_syndica
    Gość

Domyślnie

Zaczynasz mnie człowieku drażnic swoimi wypowiedziami, akurat wszystkie pliki do bmw są oficjalnie dostępne za free wystarczy dobrze popatrzec , odwiedziłeś nie to forum co trzeba. A poza tym nie masz czego tam szukac bo do BMW nie potrzeba żadnych przejściówek Jakbyś chociaż troszkę poczytał to byś wiedział że nie ma czegoś takiego jak uniwersalna płyta z lektorem bmw, płytę nagrywasz pod konkrestny soft itd itp. a zresztą po co ci się tłumaczę skoro i tak sie na tym nie znasz... :mrgreen:
    Lektora polskiego mogę ci udostępnic... tylko po co, może mam ci wyedytowac soft do vdo dodac polskie menu i lektora i wysłac płytę żebyś mógł sobie wgrac i przy okazji posprzedawac troszke na allegro ewentualnie pomamic ludzi na innych forach... Zacząłeś temat navi w alfie to go skończ daj wszystkim to czego chcą a później wymagaj od innych.
    Chcesz ode mnie konkretnych odpowiedzi, linków a sam nie potrafisz zrobic kilku głupich zdjęc, a może to nawet nie twój samochód był bo tak zaczynam myślec.

co do allegro to wytłumacz mi dlaczego mają nie sprzedawac polskiego softu, na 10 osób które dostaną instrukcje jak to zrobic połowa nie będzie wiedziała, dlatego nie widzę problemu że ktoś taką usługę oferuje, a wierz mi że nie polega to tylko na włożeniu płyty i już.

co do płyt z mapami to już pisałem, no chyba że jestes bardziej ambitny tak jak z tymi przejściówkami których nie można zrobic na używanych przewodach to mogę wystawic specjalnie dla ciebie na allegro oryginał po 650 zł za sztukę, koszt takiej w serwisie BMW troszkę powyżej 1000 zł, piszesz się na to ????

I najważniejsze: czytaj posty ze zrozumieniem a potem zadawaj pytania

no i wstaw te zdjęcia tego swojego pająka może ktoś na tym skorzysta...

Tyle mam tobie do powiedzenia i nie pisz nic pod moim adresem bo nie chce mi się komuś takiemu odpowiadac

Podziwiam tych wszystkich którzy z tobą tu dyskutują za ich ogromną cierpliwośc bo mnie juz jej brakuje...

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Panowie, luzujcie stringi ... xD juz się zaczna mała rzeźnia robić z tego tematu, wiadomo nerwy puszczają ale bez rękoczynów xD

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Próbowałem wytłumaczyć Ci oczywiste kwestie ale chyba nie bardzo zrozumiałeś. Nie pojąłeś również dlaczego się czepiam - zatem napiszę Ci skoro nie możesz się domyślić. Twój kolega, który rzekomo miał zająć się przejściówkami wypiął się na ten temat a ja zostałem z navigacją której nie mogę sobie podłączyć - to jest główny powód (chyba nie trzeba było geniusza żeby się domyślić)

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

panowie wrócmy lepiej do navijak z tym algorytmem jest jakaś szansa??

Kayrol
    Gość

Domyślnie

jesli chodzi o przerobienie mapy niemiec na polske to do tego potrzeba hakera piersza klasa, ja na tym się nie znam bo to jest juz wyższa szkoła jazdy. Wymienic czytnik jest prosciej.

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kayrol
    juz się zaczna mała rzeźnia robić z tego tematu, wiadomo nerwy puszczają ale bez rękoczynó
    Proszę pilnujcie się tematu i nerwy na wodzy :!: