Lista wpłat zaktualizowana w pierwszym poście
Z wielką przyjemnością chciałem ogłosić iż dzięki dwojgu organizatorom naszego zlotu (tj. Hannah, Kolaś i b.piotrus)Zakłady Przemysłu Cukierniczego "Otmuchów" S.A., przekażą słodycze dla podopiecznych fundacji Dr Clown. Mam nadzieję, że zlotowicze również staną na wysokości zadania i wspomogą fundację
Ostatnio edytowane przez Pietia ; 04-06-2012 o 13:12
co się martwisz na zapas, najwyżej Ty będziesz spał z dziewczyną a żona z chłopakiem(tylko kurna pies poszkodowany bo sam) ... nic się nie przejmuj, wypełniaj formularz zgłoszeniowy i bawimy się razem za dwa tygodnie.... (a impreza będzie przednia) jak Wam Kolaś "trójkę" da, to spokojnie się wyśpicie... łóżka duże, więc się zmieścisz z żonką na jednym a młodzi na pozostałych dwóch....(ja tak właśnie miałem w zeszłym roku, niby trójka, ale były dwa tapczany i wersalka)
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
No i pokój sie właśnie zapełnil.Skład rewelacyjnyFrekwencja ładna.
Magiczna 50 przekroczona.Już sobie wyobrażam 26 Alf na Rynku w Opolu hmmmm
....
- - - Updated - - -
Alfaholicy to nie tylko pasjonaci motoryzacji, ale także ludzie, którym nie jest obojętny los innych. W związku z tym nawiązaliśmy współpracę z fundacją Dr Clown z Opola i na jej rzecz w trakcie zlotu przeprowadzimy zbiórkę zabawek edukacyjnych,puzzli,układanek, książeczek i artykułów plastycznych. Wszystkie one zostaną przekazane do opolskich szpitali i ośrodków, aby mali ludzie również mogli miło spędzić czas - tak jak my podczas zlotu! Więcej informacji o fundacji i jej podopiecznych znajdziecie tutaj: http://www.drclown.pl/index.php
....
I bardzo dobrze....oj jeszcze
![]()
UWAGA!!!
Osoby , które planują przyjazd na samą sobotę- bez noclegu, proszone są o wpisywanie się na listę.
Pozwoli to uniknąć zamieszania związanego z wjazdem na Rynek i sprawami żywieniowymi![]()