A co sądzicie o tych soczewkach bi-xenonowych?? Czy wymiary będą ok??
bi-xenony
A co sądzicie o tych soczewkach bi-xenonowych?? Czy wymiary będą ok??
bi-xenony
To są chińskie soczewki, jakościowo słabe i są na żarówkę H4, typowe soczewki xenonowe to D2S, albo D1S. Jeżeli chcesz założyć soczewki bez uszkadzania odbłyśnika to te będą lepsze (jest jeszcze wersja D2S, ale nie dodają wtedy osłon), obie wersje (H1 i D2S) świecą identycznie.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
ja bede mial najprawdopodobniej jedne do sprzedazy bo dwie sie raczej nie wcisna wiec jak zrobie to dam znac ktore sprzedaje ale chyba te swiecace tak
![]()
sluchajcie na alledrogo natnalem sie na takie oto lampy
http://moto.allegro.pl/reflektory-no...252590584.html
co o nich sadzicie???? widzieliscie kiedys alfe z takimi lampami????
czy to nie wyglada przypadkiem badziewnie????
generalnie chcialbym miec taka listwe do jazdy dziennej ale chyba takie wkomponowanie w lampe jest kiepskie.
ciekawi mnie jak wyglada przod 156 z takimi reflektorami.
Jak kiepska podroba audi.
Bo samochód to nie wszystko
Przypomnę się w sprawie przeróbki reflektorów po FL - pomoże ktoś, czy ktoś już cos takiego robił ?
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
ja już na szczęście jestem po tym zabiegumam już założone soczewki i ciesze się z lepszego oświetlania drogi no i Alfa ładniej się prezentuje na soczewce
do tego xenon 6000k i wszystko wygląda pięknie
![]()
Witajcie!
Bardzo podoba mi sie ta przerobka na soczewki,ja niestety nie mam takich zdolnosci manualnych wiec mam pytanko czy jest ktos kto przerabia takie lampy,kiedys byl ktos taki na allegro ale juz go nie widze?
Ja mam takie http://allegro.pl/alfa-romeo-156-97-...274359326.html
Podobno gosc bierze tez stare w rozliczeniu, wiec moze cos taniej pojdzie wziac, jak Cie cena przeraza![]()
Osobiscie wolalbym samodzielnie zrobic lampe. Przynajmniej wiem co i jak jest zrobione i czy ma szanse odpasc czy nie. Wiadomo ze moze nie bedzie to idealnie zrobione ale za to jaka satysfakcja :>