Pozdro dla Cristofera widzianego pół godziny temu w Nowej Dębie.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Dzieki Bartosz widzialem ze sie w Nowej gosciles rowniez Pozdrawiam.
pozdrowienia dla szaro niebieskiej 159 HPK... niestety bez ramek, widzianej wczoraj po 12 na Krakowskiej w Rzeszowie, dziękuję za pozytywne rozpatrzenie przypadku
![]()
Krzysiek zbieraj wieczorem ekipę i jedziemy na spot do Rzeszy a nie po Nowej Dębie się wozisz.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Ja będę jechał parę minut po piątej, mogę poczekać pod stokrotką i wtedy byśmy pojechali o 17.15 jak coś to dzwoń, numer chyba masz.
- - - Updated - - -
Wow jaką miałem dziś kumulację wracając z pracy, na odcinku Widełka-Kolbuszowa w drodze z pracy po 14 spotkałem czerwoną Brerę, srebrną 156SW FL, srebrną 146 i granatową 156. Wszystkich kierowników pozdrawiam, machałem i mrugałem ale w deszczu nie widziałem odzewu.
Pozdrowionka dla Pani żony Piotra Ctym razem to ja trąbiłem...czarny kredens pod Pani pracą podczas wkładania czegoś do bagażnika
![]()
Dziękuję ślicznie i nawzajem! Zorientowałam się, że to musi być Alfaholik, chciałam pomachać, niestety, inni użytkownicy nie docenili wagi sytuacji i zasłonili widoczność![]()
Pozdrawiam również Kierowcę Alfy 159 spotkanego dziś na Baldachówce, jechał przez chwilę za nami, ale nie wykazał się "spontanem" na widok innych AlfaholikówSzkoda....
- - - Updated - - -
Hahaha! Trzeba było zaprosić HPK na zlocik![]()
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem