Hmmm kogoś miałem pozdrowić ale nie pamiętam kogo za kimś jechałem w M-ce aż do KAtowic miał czerwoną Alfe 146 bodajże T.S. 1.X rej SO....
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Kogoś od nas jasno-niebieska-wodna Alfa 156 COmbi po FL bodajże która staje często w KAtowice-Centrum w pobliżu Spiża? (obok Żabki).
Współczucia dla właściciela, dziś idąc do pracy zobaczyłem tylko całą Alfe spaloną.... jedyne co to chyba Felgi zostały całe i nie wiem jak silnik... ale kabina cała spalona chyba kogoś zdenerwowało to że Alfa stała na całym chodniku często i rzucił jakiś "niedopałek"
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzis ok. 16 wyprzedzałem ciemną 147 w gorzycach niedaleko koscioła, która mnie później dogoniła na skrzyzowaniu w Gorzyczkach, bo jakis stary pacan zawracał na 5 (dosłownie) razy, autem pokroju matiza!!! na ulicy gdzie 156 taki manewr wykonuje sie na max 2 razymiałaem tabliczki klubowe, może ktos sie dopisze do klubu
![]()
oj smutek ,smutek cały weekend w okolicy jastrzębia i na 7 machanych alfek TYLKO jedna odmachała...;-( szkoda morze następnym razem ... pozdrawiam
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Mito spotkanego dziś w Wygiełzowie, odustronne powitanie![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
dzis widziane: 156 sedan jakis kameleonowaty kolorw Radlinie (na swiatlach do kwk marcel), a nastepnie czarne Mito (na światłach obok stacji paliw Crab) blachy miało SWD, widziani ok godz. 14.
Dzis widizany Kolega w cieno zielonej 156 widziany na rondzie kolo piekarni jaworek - ps kolega byl na spocie pod graffiti ale zapomniałem nicka![]()