sprawdź bezpieczniki
sprawdź bezpieczniki
bezpieczników jest trochę do sprawdzenia w kilku skrzynkach a każdy trzeba wyciągnąć. z tego wyjdzie więcej błędów jak zrobi przy podłączonym aku
pierwsze pytanie czy jeszcze coś nie działa?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jest ktos moze z Wawy lub okolic i mogłby skalibrować skrzynie biegów przez kompa?
Koledze w Giulii padł akumulator. Kupił nowy ale co z tego. Po pierwsze praktycznie nie mógł go wymienić w tym bagażniku. Po drugie jak wymienił w końcu, i tak nic z tego, auto trzeba podłączyć pod kompa.
No i laweta do wasztatu.
Tak mi to opisał telefonicznie. Faktycznie, jak pada akumulator w Giulii to jednynym wyjściem jest laweta?
Czy ktoś uporał się z problemem "świerszcza" przy rolce napinacza pasa bezpieczeństwa? Drażni mnie to "cykanie" przy każdym ruchu.
Słaby Aku powodem przepalenia bezpiecznika?
Też sie zdziwiłem, ale widocznie takie jest zabezpieczenie elektroniki przed zbyt niskim napięciem. Mój aku. gdy przepalił się bezp. miał 8V.