obok niebieskiego (jak wyjeżdzasz z niebieskiego to w sumie wjeżdzasz na zielony prawieto jest ta druga połówka parkingu )
obok niebieskiego (jak wyjeżdzasz z niebieskiego to w sumie wjeżdzasz na zielony prawieto jest ta druga połówka parkingu )
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Widzicie nawet bocian nie wie gdzie to jakoś trafie
Haha wytrwali najlepsiaha izany to byl prezent pod choinkę
(mandarynka ) zeby nie bylo ze jestem zly
Ma ktos instalke do tapatalka pod androida na kompie i moze podeslac ??
Ostatnio edytowane przez damian2709 ; 21-12-2012 o 09:16
Instalka na chomikuj powinna być :> Jak coś podeślij link to Ci pobiorę bo mam tam od cholery transferu
Dzięki, za tydzień postaram się odwdzięczyć prezentem
Reszta niech kupi sobie pożądane ubranie i nie marudzi
Powrót ciekawy.... 2 ostre hamowania na autostradzie... lewopasowcy zasrani, nie Damian?![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No baa , jak mozna jechac z przyczepa lewym pasem albo probowac cintkiem uciec alfie 2,4 a pozniej chamowac![]()
hehe
brrrr zimno było w ..uj. Jak się uda do za tydzień
P.S A gdzie ta alfa 166 zginęła co jechałem za nią od roździenia po same 3 stawy...
nie wiem ale wiem ze musicie sobie kupic cieplejsze kurtkihehe a zdradze wam jeszcze ze pod koniec byly prezenty
od mikolaja
![]()
Podziękówa za spotkanie i sory że tak krótko,ale i tak nie byłem pierwszym który odjechał![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
będzie ktoś dzisiaj??
Niech będzie, pojawie się![]()
Ostatnio edytowane przez bocik ; 27-12-2012 o 02:38