Kurde :/ Na drugi koniec miasta poginać po resoraka to chyba żona by mnie zabiła
Mieszkasz moze tam w okolicy? Zamowilbym czarna 159 w sedanie![]()
Kurde :/ Na drugi koniec miasta poginać po resoraka to chyba żona by mnie zabiła
Mieszkasz moze tam w okolicy? Zamowilbym czarna 159 w sedanie![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
No powiedzmy ze mieszkamale kolory są tylko takie jak na tym moim zdjęciu. Z takim wyjątkiem ze Julka jest chyba też w czerwonym kolorze.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Zawsze możesz najpierw za jechać do biedry w swojej okolicy
No właśnie miałem pisać- jutro pójdę do swojej biedry, a jakbym nie zastał Belli to się do Ciebie uśmiechnę
UPDATE: ZNALAZŁEM! Super wypas jestem przezadowolony![]()
Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 28-01-2014 o 16:42
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ktoś dzisiaj będzie?![]()
A o której się spotykacie? Co prawda chwilowo nie mam Alfy i jeżdżę jakimś trupem, bo jestem w trakcie poszukiwań kolejnej...
Odpadam, sesja.
Ja tam bym chętnie wpadł, ale o 17 mam egzamin z miernictwa, to mi zejdzie do 19, potem jeszcze wrócić do domu, a pojutrze koło z analizy, także kiedy indziej :/
No to rozumiem
Jaki wydział?![]()