Pozdro dla prowadzącego srebrną 156 - wlatywał z Sobieskiego w Wilanowską, a ja właśnie leciałam w odwrotnym kierunku, tuż przed 20tą wczoraj. Wydawało mi się, że rękę uniósł)
Pozdro dla prowadzącego srebrną 156 - wlatywał z Sobieskiego w Wilanowską, a ja właśnie leciałam w odwrotnym kierunku, tuż przed 20tą wczoraj. Wydawało mi się, że rękę uniósł)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 sw, który zaparkował dzisiaj koło mnie na Lidlu na ul. Braniborskiej.
pozdrowienia dla srebrnej 156 DZL przy Biedronce w Złotoryi na legnickiej oraz bliźniaczki DLW we Lwówku, która zaparkowała tuż pod moim sklepem... jakby wiedziała że blisko niej moja alfinka parkuje![]()
Widziany wczoraj Artorius w Lubinie ciemno szara AR 159 (DL) zaparkowana przy ul. Ptasiej na parkingu Społem "Alfa" około godziny 17:20
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
a wczora z wieczora na gondowiance mijala mnie bordowa 156. Kierownik dygnal![]()
jak najbardziej mojakurcze ale ja zaspany bylem
wzajemnie pozdrowienia![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 DB 923XX. Jechałem na tyłach od Starych Bogaczowic do ronda w Szczawnie. Tak BTW ta 156 odstawiała niezłe fajerwerki - z tylnego prawego koła leciały iskry jak na sylwestra![]()
Łezka mi się w oku kreci jak czytam Wasze posty. Ten widział tego, mrugnął innemu, a jeszcze innemu pomachał. Mi już nikt nie mruga, nie pokazuje łapkiNo cóż, mój mundek (samochód zastępczy niestety na dłużej), choć na klubowych ramkach AR to nie Alfa
Eh.....