W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej FuniJechałam w niedzielę trasą Łódź- Wroc- Lubin i trochę z przyzwyczajenia, a trochę z ciekawości mrugałam kilku AR. Nic
![]()
Dziś koło LIDL'a w Ząbkowicach widziana śliczna, biała 75-tka 2.0TS ( DZA 62TN ) z ramkami klubowymi.
Czekałem na właścicielaaaaa, czekałeeeeeeeeeeem, ale się nie doczekałem, więc włożyłem wizytówkę z forum za wycieraczkę - liczę, że może się się odezwie![]()
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś![]()
wczoraj kolo 18.00 czarna 156 pod praktikerem na krakowskiej![]()
nie łam się. Będę w Lubinie zaraz po świętach to będę rozglądać się. Obawiam się tylko, że zanim uzmysłowię sobie, że faktycznie widziałam ramki forumowe na samochodzie innej marki, to już dawno będziemy daleko od siebie
Ja nie mrugam samochodom bez forumowych ramekMrugam za to zdecydowanie tym, których kierowców osobiście znam bez względu na markę i ramki
![]()
ja i ona - "iniemamocne"
pozdrowienia dla właściciela AR 146 ciemnego koloru (czarny, granatowy) w swym wnętrzu kryła dwoje pasażerów, na forumowych ramkach z tablicami DL, widziana w Lubinie, około godziny 17, puściłem ją pod Tesco i jechałem za nią aż do Castoramy, migałem długimi, 0 odzewu.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
A ja przesyłam pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156, która prawdopodobnie złapała gumę na A4 (tak między 190 - 220 km w kier. Wrocławia, we wtorek 20.12). Jechałem w przeciwnym kierunku, więc nie mogłem pomóc. Mam nadzieję, że wszsytko było OK. Numerów nie dojrzałem niestety...
Pozdrowienia dla A-Kierownic/A-Kierowników mijanych dzisiaj na drodze 94 Legnica - Wrocław;
Chronologicznie:
Stalowa/Szara 156 JTD na DL jadąca pod Kaufland - byłem z tyły ładnie piknąłem długasami i pomachałem
Oceanic albo coś w ten deseń 156 SW wjeżdżającą od Kunic;
Srebrną 159 tuż przed Leśnicą;
Czarną 146 zaparkowaną w Leśnicy przed przejazdem (lub jak ktoś woli za);
Czerwoną 147 DW...MY koło balcharzy na glinkach
Miłego dnia dla Was i i pozostałych Alfaholików !
Ostatnio edytowane przez klajus ; 22-12-2011 o 09:46 Powód: literówki
Kto jest właścicielem eleganckiej 75 ?
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...omeo_75_a.html