Ja już w chałupie, z alkoholizmu wyszły nici, bo kumplowi zaszkodziło żarcie w kejensi albo turbulencje w Matizie. Dzięki za spota, jak zwykle było w pytę a frekwencja mnie zaskoczyła.
Ja już w chałupie, z alkoholizmu wyszły nici, bo kumplowi zaszkodziło żarcie w kejensi albo turbulencje w Matizie. Dzięki za spota, jak zwykle było w pytę a frekwencja mnie zaskoczyła.
My już też w domku.Dzięki wszystkim , jak zwykle było zaje- fajnie .
Pozdrowionka dla wszystkich i do następnego.
Aaa - Grzesiu ślicznę masz tą AlfinkęNarka !!!
ja także dziękuję za spotabyło superowo
a frekwencja naprawdę mile mnie zaskoczyła
do następnego![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja również dziękuję za kolejne super spotkanieSzkoda tylko, że wczoraj padało a dzisiaj taka ładna pogoda , ale cóż zrobić. Pozdrawiam i do następnego
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
ja również dziękuję za spota było superWeroniko i Darku dziękuję za transport
![]()
również dzieki wszystkim za spotai w koncu zaczynaja sie nocne after-party
nie ma to jak zrobic 177km do bielska i z powrotem;pp jakos chyba zle mnie GPS prowadzil;pp
Ja też dołączam się do podziękowań, szkoda że pogoda nie dopisała, ale i tak było bardzo miłoPozdrowienia dla wszystkich i do znowu
![]()
no to i ja się podpiszę pod podziękowaniami za spoko mini spota chyba zacznę wpadać częściej na te piątkowe posiedzenia :p
szkoda że ta pogoda była taka jaka była ale za to dzisiaj jest super wybiera się ktoś gdzieś na grilla bo mam smak na coś dobrego hehe![]()
i chętnie bym się gdzieś przejechał ...
hej a może zrobimy teraz w piątek grilla? pogoda dopisuje
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Macie jakieś pomysły na miejsce?
Miejsce chyba to co ostatnio było proponowane, czyli nad jeziorem Międzybrodzkim (pare postów wstecz). Mnie zresztą i tak nie będzie - idę na nockę do roboty![]()