albo na chwilę zimówki? ja jeszcze nie zmieniłem - autem ze 2x 2 tygodniu do sklepu jeżdżę a czasu nie ma. może jutro zmienię w końcu
albo na chwilę zimówki? ja jeszcze nie zmieniłem - autem ze 2x 2 tygodniu do sklepu jeżdżę a czasu nie ma. może jutro zmienię w końcu
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dzieki, chyba zostane przy 4x245...
kiedyś widziałem w ogłoszeniach na otomoto demówkę z salonu na 18x8 wszystkich i chyba pomylili rozmiary opon jakie zamówili właśnie dali 225 przód a 255 tył, auto wyglądało dziwacznie i źle, te 245 chyba najlepsze jeśli zostajesz jednak przy obecnych felgach
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Przeszukuje allegro olx od pół roku, i tylko alina89 ma te które by mnie interesowały , ale srebrne... A ja chce czarne, tak więc jak kupię opony to zostanę przy obecnych felgach.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
pewnie w tym 2017/18 jak szykowałem się do zakupu GIulii było dużo jeszcze z tych testowych demontaży czy partii próbnych na allegro a teraz lipa. alina89 ma ceny takie sobie, raczej z tych wyższych a do tego mnie już raz nieźle wkurzyli - umówiliśmy się na cenę za 2 kierownice od Q z wysyłką, na drugi dzień sms że to jednak będzie kosztować więcej, ja na to że się nie zgadzam, tyle co było umówione albo nie robimy biznesu, za 2 dni kurier przywozi kierownice, pobranie oczywiście większa kwota, odmówiłem odbioru. a żeby nie było, wcześniej już kilka razy coś od nich kupiłem, więc jakimś tam małym, ale jednak stałym klientem byłem. potem oczywiście telefon i rozmowa w której ja swoje a oni swoje i się rozłączyli.
Ja u "aliny" wydałem kiedyś ładnych kilka tysi, początkowo wszystko fajnie, kontakt ok, później jedną rzecz zwracałem, bo okazała się nie ta co chciałem, to naprosiłem się ze 3 tygodnie, żeby to załatwić (rozmowa przez tel. jak z debilem chyba pracownikiem, który ciągle tylko "szefa nie ma, nie wrócił z Włoch, po czym za chwilę szef wziął słuchawkę i mówi, że nie wie dlaczego on opowiada takie głupoty), ale ok przyjęli ode mnie paczkę za pobraniem. Później przez rok nie mogłem doprosić się o obiecaną fakturę, najpierw "szef oddzwoni" tak za każdym razem, później już przestali odbierać telefony, a na sms i mail nie raczyli odpowiedzieć, mimo, że cały czas chciałem kupić jeszcze felgi za kilka ładnych tysięcy (stelvio).
W końcu przed wigilią wysłałem im polecony z wezwaniem do wystawienia FV, z paragrafami, zagrożeniem skarbówką itp. - w wigilę FV zapakowali do koperty i wysłali zwrotnie poleconym haha.....aż im podziękowałem w mailu i ponownie wyraziłem zainteresowanie felgami - zero odzewu do dziś...
Ja żałuję że rok temu nie wziąłem od razu tego co chciałem, no ale to jak ze wszystkim zresztą [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Jak ktoś będzie potrzebował 10 cali od Q to myślę, że da się załatwić![]()