Widziałem i nawet zastanawiałem się, czy Annik nie jest czasem dziewczyną...? Na ramki nie patrzyłem ze zrozumiałych powodów![]()
Widziałem i nawet zastanawiałem się, czy Annik nie jest czasem dziewczyną...? Na ramki nie patrzyłem ze zrozumiałych powodów![]()
Jak ktoś da znać kiedy to mogę przyjechać, i preferuję sobotnie dzionki
Jakby co 512754650
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 15-12-2012 o 09:26
Od miesiąca w Łomży panuje totalna cisza jakby wszystkim samochody zarekwirowali. Ja swoją AR mam całą i zdrową więc zastanawiam się nad nad jakimś niewielkim spotem w Łomży lub najbliższej okolicy. Znajdą się chętni Alfiści??? Mam profesjonalny sprzęt foto i filmowy, co by było przy czym powspominać. Współpracuję też z kilkoma mediami o szerszym zasięgu , to by się pokazało migawki z Alfistami tu i ówdzie..
gdyby znaleźli się jacyś chętni na spota, to piszcie na moją pw
Ostatnio edytowane przez Aster156 ; 31-01-2013 o 10:03
Jest 156 2,0 TS, miała być GTV V6 2,0 TB, a jest ... kolejna 156 V6
Pora nieco wczesna na spoty,aura też średnia.Bliżej wiosny myślę,będzie wieksza szansa skrzyknąć się,ale dobrze,że jest ktoś ,kto wyraża chęc na fotografowanie itp.
Ja juz kilka razy proponowalem jakiegos spota ale bez zadnego odzewu wiec sobie odpuscilem....
Ale jak wroca mrozy -20 to proponowalbym wyjazd na mazury
A dokładnie na śniadrwy w miejscowosci Nowe Guty.
Byłem tam w niedziele na Winter Open i było fajnie. Zrobilem chyba z 20km po jeziorzeMyśle ze znalazlo by sie pare osób ktore by chcialy podszlifowac swoje umiejetności
Załącznik 84504
![]()
Ostatnio edytowane przez SzlendaX ; 31-01-2013 o 18:14
Na pewno fajna okazja do potrenowania tylko, że ja zdecydowanie wolę Śniardwy latem. Poza tym na chwilę obecną sytuacja życiowa zmusza mnie do codziennego pokonywania trasy Łomża-Pisz-Łomża więc Mazur mam po uszy. Mam nadzieję, że jak zasugerował kolega z Grajewa, może uda się zebrać kilka osób jak zrobi się cieplej.
Jest 156 2,0 TS, miała być GTV V6 2,0 TB, a jest ... kolejna 156 V6
SzlendaX jakbyś napisał że można po jeziorze pojeździć to bym był o 6 rano w Kolnie, jakby jeszcze coś takiego było w tym roku to pisz od razu
teraz to musimy poczekac na kilka dni mrozow zeby sie tam przejechac![]()
No ale moge powiedziec ze zabawa przednia![]()
Raczej do następnej zimy, jakbyście coś kombinowali w Łomży to pisać na prywatny, albo numer podałem wyżej, jak nie będę miał do roboty to się na pewno stawię