Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Rzut beretem - a co tam ciekawego?
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
I to jest największy problem niektórych ludzi na tym forum. Napiszą kupię Alfę 75 czy 155 V6 w ogłoszeniu. Jak już się znajdzie to pier...ą że silnki nie tak , a że szyby nie zgnite i opony nie zardzewiałe. Ludzie którzy chcą kupić nie gadają głupot i się nie zastanawiają , czy im się lakier podoba itd . tylko kupują. Pewnie większość mnie zrozumie , że pajacy u nas na forum co oni by nie kupili i czego w aucie nie zrobili nie brakuje![]()
Tiaaa... Typowe myślenie na tym forum. Kupić byle co, a później rozpowiadać wszem i wobec, jakim to się jest świetnym gościem, bo przecież jeździ AR...
No powagi trochę
Interesowałeś się ile kosztuje remont głowicy w tym silniku? Owszem, model jest strasznie fajny, ale w tej wersji silnikowej (marny dizel + zwykłe zegary) auto jest tylko fajne. O walizce (która dodaje autu najwięcej uroku) nawet nie wspominam, bo to ciężki temat ogólnie...
Pozdrawiam!
Ale kto Ci każe kupować tego diesla? Jest 75 3.0 od Bimskiego do wzięcia a w Lublinie czarne gtv6. Co Ci w tych nie pasuje?
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Że są do wzięcia.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No to jest temat o 90 akurat
Co bo 75 Bimskiego to fajne autko na tor, a nie na wakacje... To raz. A dwa - sądzisz, że zmieściłbym się w kubły?
Jeśli chodzi o gtvkę to jakoś nie jestem do nich przekonany. Miałem kiedyś podjechać do Stefana i zobaczyć z bliska, ale jakoś albo Stefan niemiał czasu albo ja. I tak temat usechł. Ale może faktycznie po bliższym spotkaniu gtv zrobi na mnie większe wrażenie. Póki co wszystko prócz przodu nie przemawia do mnie.
Omron Nysa jest i paskudna i brzydka i na pewno się zmieścisz. Każdy pakuje jakiś mocny silnik do Żuka, a o Nysie zapomnieli![]()