Strona 24 z 472 PierwszyPierwszy ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

konrad1501
    Gość

Domyślnie

musze ja wystawic...ale kurcze nie mam sily czasu enegii itd!ale chyba nie bedzie innego wyjscia!zalezy mi na czasie bo chce sie przeprowadzic ten cholerny dom przypomina mi Konrada!zreszta wredny stoi na kominku i czyta co ja piszedzisaij mija dokladnie miesiac od kiedy nie ma go ze mna!a alfa na podjezdzie poprostu mnie dobija!ona byla dla Niego ukochanym autkiem tak ja pielegnowal i wogole...a tu prosze!!jest piekna i wogole ale mi sie slabo robi na jej widok!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

hej eilat1!
    Chyba cie widzialem dzis z rana przy stacji na monkslandzie, smigales do centrum!
    ladna ta bella!
    pozdro!

eilat1
    Gość

Domyślnie

kurcze wiedziałem!!! właśnie też mi się coś wydawało że gdzieś już widziałem twoją belle... ale człek z rana to jeszcze zaspany Musimy jakiś mini zlocik zorganizować
    pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Cytat Napisał konrad1501 Zobacz post
    musze ja wystawic...ale kurcze nie mam sily czasu enegii itd!ale chyba nie bedzie innego wyjscia!zalezy mi na czasie bo chce sie przeprowadzic ten cholerny dom przypomina mi Konrada!zreszta wredny stoi na kominku i czyta co ja piszedzisaij mija dokladnie miesiac od kiedy nie ma go ze mna!a alfa na podjezdzie poprostu mnie dobija!ona byla dla Niego ukochanym autkiem tak ja pielegnowal i wogole...a tu prosze!!jest piekna i wogole ale mi sie slabo robi na jej widok!
    Może zostaw ją sobie... I tak wszystko będzie Ci go przypominać, a przynajmniej jego ukochana Bella będzie w dobrych rękach... Sprzedasz obcemu i po nocach będziesz się zastanawiać, czy na pewno nic jej nie jest.

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

eliat1
    hej, jesli wszystko dobrze pojdzie to w wekeend odwiedze cie nowo bella!
    uh juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze opis sprzedajacego jest realny!!
    pozdro.

eilat1
    Gość

Domyślnie

wow no to fajnie by bylo. jakbys potrzebowal jakiejs pomocy to daj znaka. Jesli autko jest w necie to podaj linka na PW
    lukne sobie
    pozdro

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie eliat

hejka lece po nia w sobote, mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie! daj znac co myslisz??
    http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400217440024&ssPageNam e=STRK:MEWNX:IT

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

Ja na nia poluje juz jakies 2 miechy i z gosciem jakos dogadac sie nie moge!!!
    Albo nie odpisuje na maile albo telefonu nie odbiera albo w ostatnim momencie mi daje znac ze niestety ale w tym terminie nie moze sie ze mna spotkac
    Ale nic moze tTy bedziesz mial wiecej szczescia
    POWODZONKA

eilat1
    Gość

Domyślnie

czester085

No siemka.
    Autko wygląda ciekawie. Mój brat ma taką czarną ale z 3.2 motorkiem, eh jak to chodzi
    Widziałem w opisie że autko ma semi-automat skrzynię...??
    Trzeba dobrze oblukać żeby niespodzianek nie było.
    Ale skórka klima i BOSE to już wypasik
    Napewno w realu wygląda jeszcze ciekawiej więc kupuj Panie kolego i dawaj dawaj bom ciekawy też

Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał eilat1 Zobacz post
    Widziałem w opisie że autko ma semi-automat skrzynię...??
    Trzeba dobrze oblukać żeby niespodzianek nie było.
    wlasnie mowa o skrzyni!!
    Kobieta smiga 147 w 1.6, urwala sie linka skrzyni biegow! jest tylko 3 i 4 bieg!
    uwierzycie! niemoge nigdzie dostac linki, nawet w moto sklepach nie moga zamowic!
    a na szrocie w mullingar facet chce STOWKE za dwie (komplet) uzywki! no chyba pozdradal zmysly!
    ebay i alegro - pustka
    zostaje tylko dealer, az boje sie pomyslec ile chce za nowke??

moze znacie kogos kto ma 147 na czesci, chetnie kupie linke!!