Ogólnie powinniście się cieszyć, że macie okazję do poprzesuwania się po mieście swoimi pięknymi maszynami ;-). Zwłaszcza, że w okolicach 19:00 zostaje już tylko namiastka ruchu na drodze z godziny 14-17.
Ogólnie powinniście się cieszyć, że macie okazję do poprzesuwania się po mieście swoimi pięknymi maszynami ;-). Zwłaszcza, że w okolicach 19:00 zostaje już tylko namiastka ruchu na drodze z godziny 14-17.
zawsze można zrobić rundke po mieście 20+ autami, kolumna
no i jeszcze może poprosi się jednego z tych misiów co to nas ostatnio odwiedzają żeby jechali na przedzie z włączonym kogutem
to by dopiero było
jednak operacja okazała się na tyle skomplikowana, że nie dadzą rady poskładać auta dzisiajw sumie jeszcze skrzyni nie ściągnęli wiec co dopiero mówić o poskładaniu
następny spot na, który nie dam rady dojechać
Jak znajdziesz więcej niż dwóch chętnych to Ci pogratuluje. Na PP znam przynajmniej 5 osób które mają Alfy i nawet przez myśl im nie przeszło, że ludzie mogą organizować jakieś spoty - auto to tylko auto odpowiedzą.
Ja co do dzisiejszego dnia jakoś nie mam motywacji, chyba że ktoś z PP wpadnie.
Ja będę na 100%, kompa znowu biorę.
A co do spota na PP, to i tez przyjadę jak coś ustalicie (i pewnie kilka innych osób z Wro), ale może załóżcie osobny temat żeby tego nie zaśmiecać
![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v