moj jest![]()
moj jest![]()
Dobra robota Bobrycie polarek jest a i jakieś wizytówki klubowe się w nim schowały. Jak już wcześniej pisałem piwo dla ciebie na zlocie!
Dziękuje!
Jest i mój polar, jednak ja zachwycał się nim nie będę. Główny zamek wszyty krzywo tańczy lewo-prawo jak Alfa bez geometrii, lewy mankiet ścieg po Overlocku wyszedł na zewnątrz i tak pozszywali, co do wykonania ściągaczy hmmm przemilczę. Jadę w odwiedziny do mamuśki doprowadzić go do ładu, dobrze że to zawodowa krawcowa
Na dodatek moja XL'ka ma spaprane wymiary, na pewno w kołnierzyku nie ma tyle co podawane było jako wzorzec do dobrania rozmiaru - jest 1,5cm mniej i kicha.
Ostatnio edytowane przez GrzesiekK. ; 20-12-2010 o 17:14
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
dzieki bardzo za polaroplacalo sie czekac
![]()
No i mój też już jestFajne są tylko szkoda, że te ściągacze takie wielkie ale poza tym są mega !
a i do mnie listonosz doniósłwszystko super jestem zadowolony dziękuje wszystkim co się zaangażowali w ten projekt !!!
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
Do mnie też dotarł. Już nawet zapomniałem, że coś takiego ma dojść. Jestem mile zaskoczony jakością materiału, chociaż wszycie zamka mogłoby być lepsze.
Dobra robota Bobrycie polarek jest super :-))
I również do mnie polarek dotarł. Jest super
Właśnie zobaczyłem awizo. Jutro lecę na pocztę. Podziękował![]()