Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodziŻonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodziŻonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Na Piekarach to najlepiejDługa prosta a na koniec każdy jedzie w swoją stronę
A taki dźwięk wydaje włoskie V6
Boska melodia
![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
28/04/2012
SPOT Lotnisko Lubin GODZ: 16:00![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
Będę gnał z WRO aby zdążyć.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
witam serdecznie macie moze jakies fajne miejscowki do zrobienia grilla w okolicy ??
Co tam, benzyniak się popsuł na końcu prostej ?Dłubaliście coś pod maską, ale na klakson było zero reakcji
Pozdrawiam również Kierownika, który zajechał czarną 156 na ramkach (DL42^&*) coś tam, coś tam ... no i Księcia z Gałczyńskiego po powrocie z majówki![]()
a to bylo widac na ulicy brak mojej obecnosci parodniowej?mam nadzieje ze widac moje nowe swiatla z czarnymi srodkami
) jeszcze tylko maska mi została..
dzisiaj widzialem Twoja klajus jak tylko smignela przed moja klatka.
sporo widze alf w legnicy ale z ramkami alfaclubu.pl, musze sobie rameczki klubowe chyba sprawic![]()
nie no klajus widze nowe buty do alfyaz podszedlem popatrzec z bliska
![]()
nie trzeba nikogo przekonywac ze felgi to istotny element, ktory sklada sie na calosc wizualna auta
ja mam sruby antykradziezowe.. lepsze to niz nic na pewno.. chociaz jak ktos chce ukrasc to i tak ukradnie, ale zawsze to juz jakas przeszkoda
---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
jakby ktos sie wybieral na myjke kolo wiaduktu miedzy kopernikiem a piekarami to nie polecamzeby auto umyc musialem wydac 11-12 zł gdzie normalnie na innych myjkach wychodzi mi po 6-7. Czas taki jest krotki ze masakra. A samochod wyglada jak jeden wielki zaciek
myslalem ze bedzie cos ciekawego pod nosem i sie zawiodlem
![]()