www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
to ten wahacz, to musi byc dopiero potega!!! Wahacz ALFA 147/156 PRAWY
Ja nie wiem, że nasi "władcowie" nie opodatkowali jeszcze głupoty i oszukiwania.
To by dopiero mieli dochód do budżetu, i może na Allegro trochę by się posprzątało, bo wszystko tam jest lepsze, mocniejsze, nowsze i ach i och, i cena jest najniższa.
Ja cież, nie mogę...
http://moto.allegro.pl/klocki-hamulc...829329010.html
http://moto.allegro.pl/koncowka-draz...860929866.html
Z czego to do cholery jest zrobione ???
Ostatnio edytowane przez Pablo. ; 11-12-2012 o 21:02
Rynek zalewa masa badziewia - trzeba na to patrzeć ze zdrowym rozsądkiem. Niektóre części kiepskiej jakości mogą być zwyczajnie niebezpieczne.
Co będzie jeśli końcówka drążka "renomowanej" firmy PowerDrive za 15 PLN się rozleci na zakręcie ? Co jeśli klocki OMALINE (co to q...wa jest?) nie zapewnią właściwego hamowania przed przejściem dla pieszych?
Ja bym tego do swojego auta nie założył.
Zgadzam się z Tobą Pablo że powinno się polecać części markowe choć są droższe , tyle że kiedy zaczynam rozmowę z Klientem od górnej pólki to bardzo często na tym się kończy nasza rozmowa.
Dlatego polecam cały zakres od najtańszych do najlepszych , informując uczciwie że Fast jest na około 10-15 kkm (dotyczy tylko góry do 147/156) a jak chce pojeździć to niech weźmie TRW.
Wybór należy do Klienta ...![]()
Inna sprawa że mechanikom jest łatwiej przekonać Klienta niż sprzedawcom.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Zobaczymy ile pojezdzi vema z kalamitkami , może to bd jakas alternatywa,co do qapa miałem wcześniej przed aktualna vema (kupowane u Damiana) i wytrzymały ok.10 tys km ale ich skrzypienie przy mrozach było nie do wytrzymania,dol mam fasta ma ok.16 tys km i najmniejszego luzu,wiec fasta na dół polecam
wyznanie/religia: Alfa Romeo
obecnie Giulietta Veloce 206/445 by Cinsoft
moje CV
GT Q2 210/410 by Cinsoft <3
Grande 1,9 130KM
Grande 1,3 90KM
GT JTD 150KM
GT JTD 150KM
159 1,9 120KM
156 1,9 150KM
156 1,9 140KM
Punto II 1,9JTD
tylko TRW ... na pierwszym komplecie zrobiłem (ja + poprzednik) ok 70 - 75kkm ... obecnie drugi komplet założony i ma ponad rok czasu i jakieś 35 kkm na koncie i ostatnio mechanik robił tył + geometrię i potwierdził, że można spokojnie jeździć. Gdybym miał co 15kkm wymieniać wahacze to conajmneij 2x do roku grzebanie ... lekka przesada. A no i latem śmigam na felgach 17, co też nie ułatwia zadania zawieszeniu.
Pozdrawiam - Brt