Piotras wszystkiego najlepszego)
Dzięki za spotkanie, było fajnie, Archi dzięki za podwózke do domu. Rogal do teraz mi nie schodzi z gęby![]()
Piotras wszystkiego najlepszego)
Dzięki za spotkanie, było fajnie, Archi dzięki za podwózke do domu. Rogal do teraz mi nie schodzi z gęby![]()
Dziękóweczka dla ekipy i najlepsze życzenia dla młodej pary
Niedlugo wrzócę fotki
To i ja chciałbym wszystkim podziękować za super towarzystwo i życzyć młodej parze sto latbyło by jeszcze bardziej super gdyby nie przygoda której nigdy więcej nie chce przeżyć. Zaraz po wyjeździe z kościoła na ul. Bielskiej w Tychach zapaliła mi się Alfa, praktycznie cała komora silnika się spaliła, tak że narazie kończy się moja przygoda z Alfą
już jej nie będę naprawiał bo się nie opłaca. Żałuje tym bardziej bo poznałem dziś tylu wspaniałych ludzi. Dodam tylko że mi i mojej Ani nic się nie stało jesteśmy cali i zdrowi. No i chciałbym jeszcze w tym miejscu bardzo ale to bardzo podziękować Tomkowi (Preston) i jego Marcie za wsparcie i pomoc, na prawdę wielkie dzięki, oby więcej takich ludzi jak Wy!!!
![]()
Uuuuuuuu przerąbane. Szkoda Belli((
O Kur.. ! współczujewiesz już co było przyczyną?
Głowa do góry bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!
szkoda szkoda szkdoa szkoda... a jeszcze gadalismy:/ i mowiłes wszystko w porządku to AC się juz skonczyło dawno tak?? naprawde jest mi bardzo przykropewnie instalacja zwarcie:/ ehhhhhh. takim ludzią takie rzeczy się dzieją
(((((((((((((((((
3majcie się !!!!!!!!!!!!!!!
ułoży się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz wszystkim dzieki za mile spotkanie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIOTRASAi szkoda Lotek900 kurde naprawde szkoda
3maj sie bedzie dobrze, pozdro dla wszystkich, ktorzy jechali w orszaku
![]()
Przyczyną była albo instalacja elektryczna, jakieś zwarcie czy coś, albo gaz. Bardziej obstawiam gaz zwłaszcza że dziś coś świrował i co chwile strzelał. Sam już nie wiem, nie mam głowy dziś do tego. Jedno wiem, nigdy więcej auta z gazem, tylko i wyłącznie Diesel. Gdy już wciągałem Alfe na lawete to tak się złożyło że Piotras jechał z Panną młodą z kościoła i widział to wszystko, był co najmniej zdziwiony, ale ważne że orszak się udał i było superAlfy nie będę naprawiał, moim zdaniem nie opłaca się już
i na razie kończę przygodę z Alfa z prostej przyczyny, nie stać mnie na razie na inną, w ogóle na inne auto. Przesiadam się do komunikacji miejskiej no i może od święta do Omegi mojego taty. Ale koniec off topu. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodym na nowej drodze życia
niech Wam się wiedzie jak najlepiej
Pozdrawiamy Marcin i Ania.
Witam
po pierwsze - raz jeszcze 100 lat Młodej Parze w miłości i szczęściu!
po drugie - Lotek - nawet Alfa to tylko piękna ale rzecz, ważne że Wam nic się nie stało
po trzecie - Piotrek - cieszę się że ci się podobało
po czwarte - pozdraowienia dla Wszystkich i podziekowanie za miłe spotkanie!