Dzięki flatbeet, dywaniki są i czekają na mnie może w następnym tygodniu będę mógł przymierzyć ;D!
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Dzięki flatbeet, dywaniki są i czekają na mnie może w następnym tygodniu będę mógł przymierzyć ;D!
kiedy bedą zapisy na kolenją porcje dywaników??
hehe.. trafiłeś kolego w sedno boooo.... miałby ruszyć dzisiaj!! ale nie mogłem dziś wtrafić na moderatora a ten zamknął mi temat z zapisami i nie mogłem dać info:/ więc jutro wyczekujcie otwarcia zapisów na kolejną turę![]()
O !
To może wziąłbym i ja !![]()
Czy w tej turze jest dostepność zamoówienia tylko przednich??
Zmieniają się w jakiś sposób zasady?Chciałbym i ja zamówić ale pytam bo forum nieco "nasyciło się" pierwszą turą i zastanawiam się czy nie będzie problem z zebraniem chętnych :-)
Amadi@ tak można tylko sam przód, właśnie dostałem potwierdzenie od producenta, info pojawi się w temacie zapisów
zales00@ myślę że spokojnie znajdziemy chętnych na 2 turę. tak na prawdę nie ma limitu zapisów, tyle ile będzie zamówień tyle będzie zrobionych dywaników, nie ma wymaganego limitu
Ok w takim razie ogarnę temat i zamówię! dzięki za info :-)
Panowie czy tylko ja tak mam, czy też jestem technicznym kretynem. Dzisiaj mocowałem dywaniki i nie umiem za nic prawidłowo ustawić dywanika kierowcy. W czym problem - kiedy przesunę dywanik do samego początku siedzenia - leży idealne zgodne z obrysem, to gdybym miał sytuację żeby władować gaz w podłogę to niestety, ale dywanik przy odbiciu pedała zablokuje go i wiadomo jak się to może skończyć, kiedy dam go wyżej tak że zachodzi troszkę na te gumowe pole gdzie może odpocząć lewa noga to owszem gaz wchodzi i odbija, ale dobija do dywanika a nie tego plastikowego pola - czy jestem więc uboższy o ten cm gazu przy podłodze czy też nie ma to żadnego znaczenia i może tak zostać? Będę wdzięczny za poradę
witam
mam to samo, z tym ze załozyłem sobie tymczasowo dywaniki własnie z 147(które Omen sobie zamówił), zwalałem to na poczet tego iz moze nie sa takie same jak do Gt, ale reszta pasuje prawie idealnie.
Wczoraj miałem własnie taka sytuacje ze pedal zostałw podłodze, na szczescie było duzo miejsca przed GT i nie zapakowałem nikomu z zad.
piasłem do Jagiela iz moge wysłac na wzór moje stare dywaniki (chyba oryginały).
czy mozna to jakos poprawic bo normalnie mozna sobie narobic klopotow ??????
pzd.