mi jak kazdy czwartek pasuje chyba ze cos wyskoczy niespodziewanego wiec czekam na propozycje
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
mi czwartek każdy też pasuje byle po 17![]()
Słuchajcie odrazu może pomyślcie i zróbcie jakis przykład wizytówek żeby zawsze jak spotkamy jakąś alfe żeby przekazac aby nasze grono sie powiększało. I kazdy taka wizytowke wydrukowana wezmie ze soba i cos wybierzemy
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
coś pokombinuje tylko poewiedz czy logo alfy robic takie jakie mamy w naklejkach ?
Mnie pewnie w czwartek nie będzie, ale jest szansa że w weekend odbiorę w końcu samochód i na następne spotkanie powinienem już być. Co taka wizytówka ma zawierać? Logo własnego nie mamy, użyć tego z naklejek? Oczywiście numerów telefonów nie dajemy, no chyba że Prezes zechce swój umieścić. A tak na poważnie to pewnie logo Alfy, adres forum żeby zainteresowany mógł dowiedzieć się o planowanych spotkaniach. Ciekawie by wyglądała gdyby w tle wizytówki było zdjęcie z parkingu Pałacu Branickich, nazwa naszego klubu no i adres forum...
dzisiaj grono samochodów naszego klubu zmniejszyło się o jeden
niestety dzisiaj rozwaliłem swoją... nie wiem czy będzie sens naprawiać, czekam na wycene naprawy, prawdopodobnie bede miał szkode całkowitą (na szczęście miałem AC) uderzyłem przodem i sporo części do wymiany :/ chyba moja bella już więcej nie pojedzie... ale na spoty i tak będę przyjeżdzał, dopóki nie kupie sobie kolejnej alfy będę jeździł brata astrą która i tak stoi w garażu cały czas![]()
teraz pozostaje czekać na wycenę szkody z PZU
Ostatnio edytowane przez Karol_PKAR ; 26-10-2009 o 18:58
co do wizytowek to napewno adres strony alfaholików zeby mogł wejsc popatrzec co i jak i samemu tez sie okreslic czy bedzie przyjezdzal czy nie to z czasem sie okaze czy te wizytówki zdały egzamin. Karol a w co zes tak uderzyl, ach szkoda szkoda ale wazne ze piszesz ze nastepnym autem tez bedzie Alfa
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
no a co ma byc jak nie alfa?
wjeżdzałem do białego od strony kleosina i zaraz za wiaduktem jest przejscie dla pieszych koleś cieniasem sie gwaltownie zatrzymał, za nim volvo ledwie wyhamowalo za volvem ledwie sie zatrzymal golf a ja w golfa przyladowalem tak ze golf jeszcze volvo skasowal
jechala z naprzeciwka babka bez świateł i jej mrygnąłem i spojrzałem w lusterko z ciekawości żeby zobaczyć czy włączyła, dosłownie na sekunde spojrzałem w to lusterko i jak wrocilem wzrokiem na groge to zobaczylem ze golf sie zatrzymal i nie zdążyłem wyhamować bo miałem z górki a przy tym deszczu było strasznie ślisko![]()
Szkoda Alfy, ale najważniejsze, że Tobie nic poważniejszego nie stało się. Wyrazy współczucia...