To chyba byłem ja, na Kolejowej czasami staję, Sorki Panowie że nie pisałem ale dawno niestety nie odwiedzałem forum i pewnie jakieś przewinienie w regulaminie by się znalazło, postaram się poprawić, za wszelkie grzechy szczerze żałuje
To chyba byłem ja, na Kolejowej czasami staję, Sorki Panowie że nie pisałem ale dawno niestety nie odwiedzałem forum i pewnie jakieś przewinienie w regulaminie by się znalazło, postaram się poprawić, za wszelkie grzechy szczerze żałuje
Witaj kolegoszkoda ze dopiero teraz sie odezwales i napisales bo w sobote mielismy juz II Spot w Gostyniu Alfa Romeo i wlasnie sie zastanawialismy gdzie sie podziewasz
![]()
wiem wiem, niestety praca, studia (praca licencjacka) trudny okres, postaram się jak tylko mogę przyjeżdżać na spoty, będę wyczekiwać na następny
Ok kolegoto jak bede organizowal nastepny spocik w Gostyniu a zapowiada sie na polowe maja lub czerwiec to napewno dam Ci znac albo zobaczysz sam temat bo zaloze wtedy nowy temat na forum
ok?? A byles juz na spotkach ( zlotach) kiedys gdzies?? Pozdrawiam Tomek.
Coś sobie przypominam ale nie z Alfaholików, tylko ze znajomymi a dokładnie 2 (1-147, 2-156) po wrocku, no ale z forum będę 1 raz, Ok dzięki za informację Pozdrawiam Paweł
na forum w temacie " II spot w Gostyniu" na ostatniej stronce sa fotki z ostatniego spotu tzn tego co teraz byl w sobote 21.04![]()
widziałem widziałem, świetne zdjęcia, z chęcią przyjadę
No to superw takim razie dam znac kiedy bede organizowal kolejny spocik w Gostyniu
![]()
Ostatnio edytowane przez Młody 25 ; 25-04-2012 o 15:00
Czy któryś z Panów z Gostynia lub okolic ma program do Alfy, lub tez ma kompa i zna się trochę na tym... Chodzi mi o przejrzenie błędów w mojej Alfince...czy tak owe są a jeśli są to czy idzie wykasować...
Oczywiście nie za darmo...
Proszę o PW jakby co
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Dla zainteresowanych kolegów z Poznania, Konin spotyka się tu: http://parklinowy.konin.pl/ i tu: http://www.termy-slesinskie.com.pl/ w najbliższą niedzielę. Zainteresowani do: Konin Alfa lub PW.