LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):
1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
2. Paweł156 - ZAPŁACONE
3. zdziba -ZREZYGNOWAŁ
4. bimski - ZAPŁACONE
5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
6. Bianco - 340zł
7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
9. M@t - 680zł
10. Luna - ZAPŁACONE
11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
12. tomcio1274 - 510zł
13. RUDA - 640zł
14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
15. raczek1984 - 510zł
16. niggard - 150zł
17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
19. Pitus25 - 510zł
20. JAD - ZREZYGNOWAŁ
21. iza_1970 - 340zł
22. Mario156 - ZREZYGNOWAŁ
23. alfa156 - 340zł
24. krzychoo - ZAPŁACONE
25. punisher - 340zł
26. Krulik - 340zł
27. UA - ZREZYGNOWAŁ
28. Garos - ZREZYGNOWAŁ
29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
31. Sylwik - Zrezygnowała
Prośba do osób z listy.
Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.
Jeśli chodzi o telefony, owszem były podawane, ale nie w celach ponaglania by ktoś wpłacił pieniądze. Chodziło nam o to by być w kontakcie z nimi już podaczas trwania imprezy. Ale mniejsza o to.Napisał bimski
Jeśli chodzi o maile. Do osób które są zarejestrowane na forum napisałam PW. Niestety wysyłając maila i żądając potwierdzenia jego przeczytania, śmiem podejrzewać że część osób maila odczytało, ale woli o tym nie wspominać. Na szczęście z PW tak nie ma. W sumie napisałam do 13 osób wiadomość z zapytaniem czy mają zamiar jechać czy nie. Odpowiedziały mi cztery osoby: Garos, Lazii, zdziba, JAD.
Wiadomości już przeczytali oprócz Panów powyżej: Krulik, M@t, Pitus25.
Przykro mi że muszę wywoływać do tablicy po nicku. Ale najwidoczniej inaczej się nie da. Bardzo chciałam tego uniknąć. Niestety zostałam do tego zmuszona postawą tych osób :cry: