Strona 24 z 46 PierwszyPierwszy ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 459

Temat: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MIŁOŚNIKÓW ALFA ROMEO ALFAHOLICY

Kate
    Gość

Domyślnie

LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):

1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
    2. Paweł156 - ZAPŁACONE
    3. zdziba -ZREZYGNOWAŁ
    4. bimski - ZAPŁACONE
    5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
    6. Bianco - 340zł
    7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
    8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
    9. M@t - 680zł
    10. Luna - ZAPŁACONE
    11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
    12. tomcio1274 - 510zł
    13. RUDA - 640zł
    14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
    15. raczek1984 - 510zł
    16. niggard - 150zł
    17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
    18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
    19. Pitus25 - 510zł
    20. JAD - ZREZYGNOWAŁ
    21. iza_1970 - 340zł
    22. Mario156 - ZREZYGNOWAŁ
    23. alfa156 - 340zł
    24. krzychoo - ZAPŁACONE
    25. punisher - 340zł
    26. Krulik - 340zł
    27. UA - ZREZYGNOWAŁ
    28. Garos - ZREZYGNOWAŁ
    29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
    30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
    31. Sylwik - Zrezygnowała

Prośba do osób z listy.

Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.

Cytat Napisał bimski
    Ja podawałem nr telefonu.

Właśnie dlatego pytałem. Co do listy odwiedzających forum - mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Ba! Niektórzy nawet udzielają się w innych wątkach (nie chcę wymieniac nickami).
    Jeśli chodzi o telefony, owszem były podawane, ale nie w celach ponaglania by ktoś wpłacił pieniądze. Chodziło nam o to by być w kontakcie z nimi już podaczas trwania imprezy. Ale mniejsza o to.

Jeśli chodzi o maile. Do osób które są zarejestrowane na forum napisałam PW. Niestety wysyłając maila i żądając potwierdzenia jego przeczytania, śmiem podejrzewać że część osób maila odczytało, ale woli o tym nie wspominać. Na szczęście z PW tak nie ma. W sumie napisałam do 13 osób wiadomość z zapytaniem czy mają zamiar jechać czy nie. Odpowiedziały mi cztery osoby: Garos, Lazii, zdziba, JAD.
    Wiadomości już przeczytali oprócz Panów powyżej: Krulik, M@t, Pitus25.
    Przykro mi że muszę wywoływać do tablicy po nicku. Ale najwidoczniej inaczej się nie da. Bardzo chciałam tego uniknąć. Niestety zostałam do tego zmuszona postawą tych osób :cry:

ViP Pirat drogowy Avatar Karol88
    Mieszka w
    Kowary, Poland
    Auto
    146 1.7 16v, 166 2.0 V6 TB

Domyślnie

Sorrki że mówię o tym dopiero teraz.

Zarejestruje się zapłacę w piątek, bo jeszcze nie wiem czy przyjadę w 3 osoby czy w 4 osoby.

Mam nadzieję że to nie sprawi jakiegoś problemu.
    dodam że jestem zdecydowany na 500%

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Karol88
    Sorrki że mówię o tym dopiero teraz.

Zarejestruje się zapłacę w piątek, bo jeszcze nie wiem czy przyjadę w 3 osoby czy w 4 osoby.

Mam nadzieję że to nie sprawi jakiegoś problemu.
    dodam że jestem zdecydowany na 500%
    Podejrzewam, że większym problemem by było, gdybyś napisał, że 'rezygnujesz'. :mrgreen:
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Karol88
    Zarejestruje się zapłacę w piątek,
    i takich Alfisti nam trzeba!!

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Kate dzięki za maila, i czekam na to wspólne piwko z niecierpliwością
    Dajmy tu trochę optymizmu, jakby nie było myślę, że nikt nie bedzie chciał zwrotu kosztów od naszych organizatorów, ponieważ dają z siebie co mogą a to nie ich wina, oraz myślę że nawet jakbyśmy mieli połowe mniej atrakcji to w swoim towarzystwie i tak będziemy dobrze spędzać czas nie nudząc się zbytnio.... POZDRO :mrgreen:

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Zsmsowałem się z Bianco. Obecnie przebywa w Chorwacji. Napisał, że decyzję co do zlotu podejmie ..w ostatniej chwili, ale raczej go nie będzie. W sumie to mi już też ręcę opadają.. Chyba też sobie rzygne.. :?

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał rigobert
    Zsmsowałem się z Bianco. Obecnie przebywa w Chorwacji. Napisał, że decyzję co do zlotu podejmie ..w ostatniej chwili, ale raczej go nie będzie. W sumie to mi już też ręcę opadają.. Chyba też sobie rzygne.. :?
    Nie no, to jest jakaś porażka totalna. Człowiek czeka na jakieś optymistyczne akcenty, a tu dupa. Ludzie nie reagują na ponaglenia, udają że temat ich nie dotyczy. Przecież o wiele lepszym rozwiązaniem byłoby poinformowanie, czy RACZĄ się zdecydować na przyjazd, czy łaskawie zrezygnują. Nie dziwię się ani troche osobom odpowiedzialnym za organizację, bo z takim zapałem to raczej prędko dużego zlotu nie uda nam (naszemu forum, klubowi) się zorganizować. A szkoda, bo chyba jesteśmy najliczniejszą, aktywnie udzielającą się na forum, grupą. Ciekawe, czy jak pomorze się zabierze za organizację swojego zlotu za jakiś czas, to też tak będzie. Osobiście najbardziej jestem zawiedziony postawą ludzi z pomorza właśnie (o ile w ogóle wolno mi być z tego powodu zawiedzionym). Huczne zapowiedzi nie zostały praktycznie niczym poparte. Szkoda. Oby do niedzieli COKOLWIEK drgnęło.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

witam!! tak czytam i czytam i się zastanawiam czy szanowni userzy ,którzy tak beztrosko sie deklarowali z obecnością na zlocie zdają sobie sprawę jaki ma to wpływ na cały zlot.Odnosze wrażenie ,że chyba nie za bardzo.postaram sie to jakos wypunktowac.
    1 organizatorzy całej tej imprezy majac zaufanie do powagi userów założyli ,że bedzie tyle a tyle osób co przekłada sie na żywa gotówke. i mając taką kwote prawdopodobnego wpływu zaplanowali takie a nie inne atrakcje.
    2 teraz jak wpływ znacznie się uszczuplił \ niestety przez naszych beztroskich kolegów\ mają do wyboru albo zapłacić z własnej kieszeni brakujący wpływ /a jest to spora kwota i liczy sie w tysiacach złotych/ albo zrezygnowac z czesci programu !!
    3. pytanie z ,których / bo przeciez nasi koledzy nie wygrali w totka maja swoje rodziny i za nasza zabawę płacić nie powinni PRAWDA / czy też pozostała część słownych userów/ czyt. z jajami/ powinna tę stratę wyrównać.!!!!
    4 .takze drodzy userzy miejcie świadomość komu zawdzieczamy ten bigos i nie zapomnijcie przy najblizszych lokalnych spotach podziekowac drogim kolegom
    5 należy też wyciągnąć wnioski z całej tej histori i juz nigdy nie robic żadnych zapisów na jakikolwiek zlot bez wpłaty połowy zaliczki, bez prawa zwrotu przed terminem bliższym niz 30 dni do rozpoczęcia imprezy.
    z powazaniem dla powaznych z politowaniem dla niesłownych.
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6 LPG-163 KM-była
    156 V6 LPG-190 KM-była
    147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
    166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
    Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest

Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Napewno nie zapomnimy

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Kate
    Gość

Domyślnie

Wiecie co jest najsmutniejsze z tego wszystkiego? My tu toczymy pianę, a ich to g... obchodzi, bo taka jest prawda...

Na dzień dzisiejszy nie umiem jeszcze powiedzieć z czego będziemy musieli zrezygnować, ale musicie się nastawić na to że cięcia będą. Obiecuję że jeśli chodzi o zabawę na lotnisku to będzie ostatnia rzecz gdzie będę szukała oszczędności.

Na dzień dzisiejszy mamy zapisanych (potwierdzone że będą na 99%) 80 osób. Żeby uchronić całą imprezę na lotnisku, potrzebujemy 15 osób. Kto może, niech rozpuści wici wśród znajomych. Może ktoś się skusi.