Naprawdę było zajefajnie...teraz tylko bezcenne wspomnienia i czekamy na następny zlot :mrgreen:
Naprawdę było zajefajnie...teraz tylko bezcenne wspomnienia i czekamy na następny zlot :mrgreen:
Mam nadzieje że wszyscy cali i zdrowi już w domach. Pozdrawiam i do następnego.
HaHa dojechalem calytym razem nic mi sie nie przytrafilo
Bylo ZAJEBCZASCIE !!!! Fakt Kolumna byla super
te spojrzenia ludzi ahhhh, powrot tez niczego sobie, jak sie na 2 pasmowce w 3 jedzie
![]()
![]()
ps: zdjecia dodam jutro
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Na wstępię chciałem podziękowac wszystkim uczestnikom SPOTU W WIŚLE
BYŁO ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!
I dziękuje peteja_43 i jego żonce za kiełbaski uratowali nas od głodówki hehe
Dzięki FREDOWI za próbe podłaczenia mojej Alfiki pod kompa.
I oczywiście wielkie dzięki całej ekipie z Rybnika i Wodzisławia i Jastrzebia za przybycie na spocik. No to na tyle było zajebioza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RAFAL.M
Witam
dziesiaj jadąc z rodzinką w kierunku bielska konkretnie do szczyrku natknąłem się na kilka Alf jadących na zlocik , niestety nie wiedząc wcześniej o zlocie nie miałem go w planach , ale jazda z chłopakami z będzina i okolic była miła
może kiedys uda się umówic bo mam kumpla który też chętnie by pojechał swoja 156 na taki zlocik
pozdrawiam
kolega rafalbedzin to ta srebrna 166 po drodze ?
pozostaje Ci tylko żałować bo było oczywiście suuuuuuuuuuuuuuuper
no może oprócz tych koreczków![]()
Mam chwilkę więc piszę![]()
Szczerze powiedziawszy to nie spodziewałem się że będzie aż tak fajnie, nie watpiłem tylko że ludzie są cool i to akurat sprawdziło się w 100%Fajnie było Was wszystkich poznać, posiedzieć z Wami chwlkę i pogadać o wszystkim.
Po zlocie podobało mi się jak z kolegami z 156 JTD i 166 2.5 pogonilismy jakiegoś paska - dumę niemieckiej motoryzacji, jeszcze raz dzięki i mam nadzieje że się znowu szybko spotkamy.
Pozdrawiam!
mimo ze alfista jestem od miesiaca to i tak bylo w pyyyyyyytke z wlaszcza kolumna... to byol cos ,pzdr dla wszystkich, swiezak gt
Świetna zabawa 8) Pozdrawiam i do następnego
tak dokładnie to byłem ja 8)Napisał adamodg
następnym razem na bank się zjawię