Ja jestem jak najbardziej za,pory wieczorne jak najbardziej korzystne,a śnieg by się przydał.
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Ja jestem jak najbardziej za,pory wieczorne jak najbardziej korzystne,a śnieg by się przydał.
A ja mam takie pytanieczy ktoś w krakowie pojawia się na spotach Alfką 33 bo ja chciałbym ją troche pomacać z bliska
bo jeszcze nie mialem okazji zobaczyć na zywo a mi się strasznie podoba
![]()
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
niestety... ale nie ma 33 w krk. Ale znam jedną 33 ze Stolicy i jej właścicielka pewno by Ci umożliwiła delikatne pogłaskanie 33zresztą jest jej 33 w tym miesiącu w konkursie na zdjęcie miesiąca
Zapraszam wszystkich na imprezę w Częstochowie![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._jkar_org.html
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Witam,zawita ktoś w tym tygodniu na spocie? Pytam bo bardzo bym potrzebował gdyby ktoś jeśli ma,wziął na kabelek i kompa,chodzi o wykasowanie błędów![]()
a jesli by krakuski chcialy to zapraszamy na spot do tarnowa w srode 4.01.2012 godz 18-18:30 galeria geminipotem moze jakies karty
![]()
o co k'mon???
dziś ktoś?
Ja moge, mam nadzieje ze nic sie nie wydazy co mnie powstrzyma
na obecna chwile mogę być i mysle, ze nie powinno się to zmienic![]()
Today we are living our future memories..
miala mnie znajoma gdzies porwac ale wkoncu wychodzi na to ze sie pojawie
Ostatnio edytowane przez Jeż ; 04-01-2012 o 15:26