18" we wzorze Ti występują tylko jako produkt wsp italy i są zarówno w rozstawie 5x98 jak i 5x110.
http://www.leggera.eu/pl/wspitaly/or...ly-cannes.html
Jakość tych felg jest dyskusyjna (jedni twierdzą, że są trwałe i nic się z nimi złego nie dzieje, inni twierdzą, że ich jakość jest porównywalna do innych tanich/chińskich felg dostępnych na allegro).
Ostatnio edytowane przez jahu ; 22-01-2014 o 18:50
cena kozak, jak nie znajde takich do wiosny, wyladuja te z giulietty pewnie
18Х8 5*110 65,1 41 DIAMOND BLACK 228 €
Nie tylko. Na Włoskim ebayu można znaleźć ten wzór również innych producentów.
A ilu z tych co twierdzą że ich jakość jest porównywalna do innych tanich/chińskich felg na nich jeździło?
Ja już swoje na temat tych felg napisałem, powtarzać mi się nie chce, ale dla porównania ori 16' z balonem 215/55 pokrzywiłem już w pierwszym sezonie użytkowania. Na Bravo mam niemieckie Rial, zaliczyłem nimi jedną, wcale nie dużą dziure w drodze i musiałem zmieniać na zapas bo jechać się nie dało, nie szło utrzymać kierowncy już przy ok 50km/h a do domu było daleko. Te same Riale po jednym spotkaniu z krawężnikiem gdzie tylko lekko się toczyłem wyglądają jakbym je przeciągnął przynajmniej kilkanaście km za autem po asfalcie...
O jakości AR też słyszy się wiele niepochlebnych opini, niekoniecznie zgodnych z rzeczywistoscią a głoszą je głównie ludzie którzy z marką nigdy w życiu nie mieli nic do czynienia.
a ja dzis przytulilem takiale jutro jada juz cieszyc nowego wlasciciela i beda sie krecily pod TI
i sa polskiej produkcji jak wiele kompletow ktore mialem
Misiu7911 nie będziesz miał jeszcze takiego kompletu na zbyciu? Poluje na nie juz od jakiegoś czasu. Podaj cenę na PW jak możesz?
Panowie, a takie... http://www.ebay.it/itm/F669-KIT-4-CE...item27d85b790b
Będą pasować do alfy 159 po lifcie?
witam szukam jakiegoś fajnego wzoru felg do mojej białej 159 zastanawiam się nad podkowami 17 cala, żeby dało się na tym jeździć. Może ktoś dysponuje fotami białej na tej feldze? ewentualnie mile widziana jakaś propozycja, tylko z oryginałów! jak jeżdżą alfy na 18-stkach? moja żona na 18 w audi a3 taczka nie z tej ziemi! pozdrawiam