14 z hakiem --> Widawa biała 159 WD...
--> A8 Srebrna 159 DW mignąłem awaryjkami jak minąłem
ok 14:30 --> Wiejska czarna 147 DW
pozdrowionka
14 z hakiem --> Widawa biała 159 WD...
--> A8 Srebrna 159 DW mignąłem awaryjkami jak minąłem
ok 14:30 --> Wiejska czarna 147 DW
pozdrowionka
pozdrowionka dla czarnej AR 166 przed FL na tablicach DL na trasie Lubin Legnica około 12:50, mrugnąłem światełkami, być może za późno.
Widziana srebrna 145 na forumowych ramkach z tablicami DJA między 15 a 16 w szklarskiej przyAlpine Coaster.
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 05-01-2012 o 18:13
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Dziś przy Traugutta widziana 156 sedan (chyba Blue Cosmo) z ramkami -> DSW![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 DB .... Na ulicy Kościuszki ( Obok szpitala ) W Głogowie wczoraj około 14hMachnąłem łapka - była odpowiedź
![]()
Pozdrowienia dla Kierowcy granatowej 156 o nr rej DW , którego widziałem na trasie Złotoryja - Lwówek Śląski przed 10,00 rano... mimo machanka oraz mruganka, kierowca przestraszony jeszcze dodał gazu.... i goniłem bidaka aż do Lwówka...
Było mu trąbić![]()
przynajmniej był sponsor![]()
147 powodów do zadowolenia
nie no wiecie... kierowca jakby z innej parafii całkowicie, może nie zdawał sobie sprawy o co wogóle chodzi. Jakoś zero ekscytacji z jego strony podczas jazdy... może przez tą pogodę dzisiejszą... (jeszcze 10 minut i po pracy![]()
dziś na wyjeździe z Lubania w stronę Gryfowa Śl. widziana srebrna 156-po wyprzedzeniu mrugnąłem awaryjnymi... bez odzewu-mimo to jeszcze raz pzdr.![]()