Wczoraj kolo 15 na alejach w Krakowie pod Cracovia minela mnie czerwona Brera. Nie mialem mozliwosci pozdrowic, ale moze to ktos od nas?![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 166 na blachach KT..... , z którym stałem ok.45 min temu w korku na obwodnicy Ropczyc i zamieniliśmy pare słów
PS jechałeś za mną chciałem Cie wyprowadzic na wylot z miasta a Ty pojechałeś w inna strone i pewnie pomyliłeś drogi
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla czarnej Brerryyyyyyy na tablicach ST...
widziana na parkingu w Forum - Gliwice...
śliczna...![]()
Pozdrowienia dla ? wydaje mi się że żony wojtkaml widzianej na skrzyżowaniu w Bieruniu starym około 14;20jasna 147 na klubowych ramkach. Za każdym razem jaram się tym kolorem
![]()
a ja pozdrawiam jedną zieloną 145 widzianą w Myszkowie oraz srebrną 156 na SBE widzianą w Zawierciu na stacji paliw![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrawiam Alfistów z Woli widzianych koło 14:45
- czarna 166 jechała 3 auta przede mną i parkowała przy sklepikach przy głównej drodze
- czarna 156 ze spoilerkiem na plecach jadąca z naprzeciwka - nie zdążyłem mrugnąć![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 156 widzianej na parkingu pod tesco ok 13.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW KPR 57 lub 77, którego spotykam prawie codziennie w ostatnim tygodniu, około 17.30, blisko mojego domu.
Pozdrowienia dla właściciela Alfy 156 na blachach SZ (były ramki klubowe) widzianego dziś na koperniku w Zabrzu koło 14:30, oraz pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 koloru szarego który mnie wczoraj wpuścił na skrzyżowaniu De Gaulle w Zabrzu koło 15:00Jechałem biały Fiatem Doblo