Dobra to ja podjade jakoś niebawem tam na stawy stefańskiego od tyłu tam blisko moja Pani mieszka więc przejedziemy się na spacer i wszystko obczaję.![]()
Dobra to ja podjade jakoś niebawem tam na stawy stefańskiego od tyłu tam blisko moja Pani mieszka więc przejedziemy się na spacer i wszystko obczaję.![]()
[
Jak dla mnie Łagiewniki najfajniejsze. Damy rade jakos przez miasto przejechać. Sam tez pomyślę o jakliejś miejscówie.
można jeszcze usprawnić przejazd, poprzez komunikację pierwszego i ostatniego auta, tel/cb
bo ostatnio jak prowadziłem kolumnę to za sobą widziałem tylko kilka samochodów i trudno było stwierdzić czy to wszystkie czy nie, z Vikadanem się zgadywaliśmy, który był prawie w połowie grupy i mi mniej więcej mówił, czy jechać, czy poczekać, ale on też podejżewam nie widział końca.
Na kaloryfer jest o tyle dobrze, że prawie cały czas mamy te 2/3 pasy, i zawsze jest możliwość zwolnienia bez utrudniania ruchu innym, oraz dogonienia tych co zdążyli jeszcze na zielonym przejechać.
Koledzy, mały offtop.
Możecie polecić jakiś zakład w Łodzi lub okolicy który dobrze i w miarę tanio wymienia szyby? Niestety poszła mi przednia.![]()
W autku żony wymieniałem na Pojezierskiej 62 (przy Włókniarzy) i kiedyś byłem ze swoim poprzednim autkiem na przyklejenie lusterka wstecznego do szyby.
adi.ldz ja moge mieć numer do chłopaszków z Pabianic którzy zawsze mojemu Wujkowi wymieniają, robią to dobrze i tanio
A teraz co do zlotu:
Panowie byłem dziś na stawach stefańskiego od tyłu tam gdzie mówiłem, jest wjazd troche dziurawy ale jest, wielki parking przy wodzie, 10min od ikei droga 3 pasmową pabianicką pozniej 2 pasmową rudzką dojazd idealny!! i ludzie tam grillują, parking pomieści nie 40 a 140 alfdołaczam kilka fot.
![]()
[
Miejscówka nad wodą niby jest OK.
Tylko nie widać nigdzie żadnych stołów a przydały by się takowe, nie tylko na rozstawianie zastawy grillowej i całego menu ale też co by wygodnie jakoś zjeść.
Chyba, że ustawimy się w okręgu i stworzymy jeden duży stół - każdy będzie konsumował na swojej masce auta - lub kocyk i na trawkę.
Teraz najważniejsze - termin:
Miałem na myśli 1-września (skoro był grill na początku wakacji to i grill zakończenie wakacji)
Ale czy w środku sezonu urlopowego tj. 4-sierpnia też będzie tylu chętnych ???
Postaram się przyjechać na dach Galerii 18-lipca po 19:00 to omówimy w większym gronie zarówno termin jak i miejsce
a kto nie będzie mógł przyjechać - niech pisze na forum.
bedę , na krótko, ale się pojawię.
Adam widziałęm ,że z Retro Pasjonatami byłeś w Spale, heh nie wiedziałem ,że jest takie wydarzenie, a byłem tam wczoraj w okolicy, przejezdzałem obok skansenu, niebieskich źródeł itp
Ostatnio edytowane przez Mariano_lodz ; 15-07-2013 o 16:25