Historia zatacza krąg
"Alfistom" znudziły się spoty.....
18:00
19:00
20:00
Historia zatacza krąg
"Alfistom" znudziły się spoty.....
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ja dziś nie dalem rady ze względu na chorobę, ale za tyg na 100% bede!![]()
Sorry koledzy i koleżanki ale narazie ostatnio nie miałem czasu ale będę się na pewno pojawiał na spotach![]()
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
A pewnie dziś są na meczu Legii![]()
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Koniec sezonu alfy mało juz jeżdżą![]()
zapraszamy >> www.sklep.zrobieforme.pl
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
J.Clarkson
Najlepsza grupa na Mazowszu już dawno mówiła ze wieje......gdyby niektore adminy byly laskawe wpadać do nas, i obgadać co nieco, może liczna grupa ktora jest z nami( ORAZ MY ) oraz Ci wszyscy ktorzy na nas licza, bo napedzamy ten mały burdelik by wpadali, niestety nie zamierzamy utożsamiać z pseudo alifstami ktorzy muszą zostawić po sobie mokry ślad lub zakurzyć atmosferę kazdy wie o kogo chodzi nie mamy też ochoty słuchać kretyńskich pytań jakie kupić hamulce, dywaniki, wycieraczki filtry oleje oraz zapytań czy dobrze wyglada wklejajac alfe ze szpachla zamiast scudetto itd. itp. było to omawiane 5000000000mln razy, bedzie moderacja, beda nowe adminy, bedzie czystka, Bedziemy my (W tym momencie mowie osobiscie za siebie znajac zdanie reszty ale za nich mowić nie mogę) sorry za bledy nie chce mi sie sprawdzac