Robi się, robi..... od wczorajszego poranka, i robi się dalej. Za jakieś 15 min jadę do kumpla na kawkę. Powinna być gotowa na dziś, dam Ci znać.
Robi się, robi..... od wczorajszego poranka, i robi się dalej. Za jakieś 15 min jadę do kumpla na kawkę. Powinna być gotowa na dziś, dam Ci znać.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Okejjak cos to daj znac co i jak dalej
oj slavol jaki ty dobry zalatwisz mi tez wymiane rozrzadu za 4000kmco w niedziele
Cos jutro jakies spotkanie ?
Ha, tym razem ja odpadam, do 14-tej jeszcze mogę, później "rodzinne sprawy".
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ja tylko napisać chcę, że żyję, bella po dwóch tygodniach stania w garażu odpaliła bez problemuniestety na laczkach które posiadam jazda jest niemozliwa w obecnych warunkach atmosferycznych
. Zatem do wiosny. Impuls jak Alfa po remonciku?
no to slavolku degadacja slavol jak zawsze do szeregowca ha hato za tydzien o 16 a ty jacus lancuchy zaloz
![]()
Mrhiacynt, poki co, jazda to zupelnie inna bajka, milo smigaoi 10 postaram sie jeszcze wachacze zmienic. No i musze lewe kierunki zrobic bo jakies zwarcie chyba mam...pewno od mrozu/wilgoci.
A tak poki co jest dobrze![]()
impuls podjedz do mnie w jakis wekend podlaczymy alfe do kompa zobaczymy czy ma jakies bledy program ma kabel dostalem na mikolaja ( dzieki slawku)
Okej Tomek, jakos postaram sie podejsc. Jak cos bede dzwonil, tylko daj nr (chyba ze chcesz zachowac prywatnosc) W nastepny weekend mam popoludniowki wiec bedzie ciezko, chyba ze jak co w tyg Ci by pasowalo?
P.S. Kierunki dzis naprawilem, juz dzialaja