A byłby ktoś z kolegów chętny na jakieś spotkanie w sobotę o 18?![]()
A byłby ktoś z kolegów chętny na jakieś spotkanie w sobotę o 18?![]()
Nie lepiej 19 ? jeśli nie będe miał imprezy to tak
Można i na 19 jak będzie pasować wszystkim, wstępnie napisałem tylko o 18![]()
Tigre- to jest ta sama lotka................. Tylko ta od auto ds ma juz przetloczenie lekkie zeby tylnia wycieraczka ci sie nie blokowala. A no kup ta z forum. Ja kupilem xDDD podczas schniecia po malowaniu z otki zrobil sie bumerang, przy probie prostowania lub naciagniecia przy montazu z mysla z emoze sie dopasuje strzelila xD
chcecie o 19? odpadam. Jaki sens ma spotkanie "po ciemku"? i tak po 18 juz ciemnosc zapada...wedlug mnie realniejsze godziny 17-18 . Moja alfa noktowizora nie ma...
Moja ma dalej kiepskie slepia i co? Wczesniej nie dam rady, ewentualnie niedziela
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Mi to obojętnie bo i tak w weekendy nie pracuję, chyba że coś wypadnie.
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 23-09-2014 o 20:52
ja w niedziele 10-18:15 pracuje. W sobote mam od 6 do 14:15 ;p To jak masz slabe slepia to tym bardziej 17 :p Ja w niedziele raczej nie dam rady bo w poniedzialek na 6 do pracy.... ;/ Zobaczmy ilu nam bardziej pasuje.. ja i tak narazie mam zalobe.... ;x Wstawilem winko z winogron, i dzis sie chwalilem zle zlapalem butle i jak ją stawialem to nagle dno sie oderwalo .................................. wiec musze chodzic na czarno.... i 20kg poooszloo... ale chociaz dywan pachnie bimbrem xDDDDDDDDDDDDDDD hahahaha. Nie musze pic a wdycham procenciki ^.^ yyyyyy. a tak powaznie to jutro kupie butle i bedzie dalej pedzeniewiec za miesiac lejem panowie wino! Oczywiscie do alf........
p.s kolega z pracy planuje kupic GTale chce 1.7 benzynowy... obiecalem mu dac sie przejechac moim 16v 1.9 to zmieni zdanie
Spalanie juz mi spadlo 147, po 400km z ciezka noga mam 7.4L ale i tak bardzo zaniza... za 50zl robie 100km...... ;/ jutro pod korek leje i zobacze ile pali dokladnie.
No to wyrazy współczucia.. ;D ale jak mówisz że wstawiasz jeszcze raz to za miesiąc do ciebie wpadamy hehe
Co do spotaknia to mi najbardziej by pasowało w sobote
ps Jeśli chodzi o te GT to na pewno 1.7?
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 25-09-2014 o 21:58
on tak powiedzialjak narazie ma opcla vectre wiec o alfach wie jeszcze mmniej niz ja
Wciagne go tu na forum jutro w godzinach pracy
DD Coz jaka płaca taka praca...
DDDDD
narazie pogoda lipa ale jutro ma byc lepiej. Chyba ze chcecie spotkanie w poniedzialek??? Mi by pasowalo tez :p koncze o 12 prace.