Z podwójnych wydechów dedykowanych do Alfy 159 1.9 Jtdm to widziałem fajny Ultera. Jest to wydech plug&play:0 , czyli wyciągasz stary, montujesz nowy. Końcówka chromowana o wymiarach 90mm. Jest on robiony pod dane auto, więc żadnych problemów, nie powinno być. Niestety koszt takiego wydechu to nieco ponad 1200zł. Dla zainteresowanych link do tego wydechu
http://ulter.com.pl/pl/offer/dedicat...0kw/m/399/2192 pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MikeDraven ; 06-11-2016 o 17:13
Dostałem maila,że tak niskie ceny za ultera jaz się skończyły. Mają jeszcze podnieść o 15%. Aktualnie zaproponowali mi poza Allegro za 1000zl.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Dla tych co chcą tańszy wydech ,jest ten http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6571812335 Mogą zrobić z końcówką 90mm z siateczką ,taką jak ma Ulter.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Potwierdzam, jak się ma kod to można w chwili obecnej zejść do ceny min ~970zł. W przypadku braku kodu (na dzień dzisiejszy chyba żaden kod już nie działa ze znanych-przynajmniej ja nie dałem rady), na alledrogo wiszą duety za 1030zł z przesyłką. Jak Ci zaoferowali 1000 poza aukcją to bym brał bo na wiosne możesz się i w 1200 nie zmieścić.
P.S.
Ja kupiłem tydzień temu za 1030pln, zaglądnąłem na szybko do środka czy aby tam mi ktoś kartofli nie nasypał no i jednak nie - tłumik był ;] Tłumik "przyjechał" w 3 częściach do zamontowania tzn. rura rozwidlenie w kształcie litery "Y" plus dwa razy pucha z końcówką fi90. Oceniłem wizualnie na szybko jakość wykonania jednej puchy z końcówką i wygląda to ładnie i estetycznie. Niestety nie widziałem u siebie w środku dwóch dodatkowych gum do podwieszenia - może się gdzieś w papiery zamotały. W sobotę tłumik powinien zawisnąć więc potwierdzę/zaneguje info o gumach.
Swoją drogą zastanawiałem się czy aby po zamontowaniu nowego tłumika przed zimą nie zabezpieczyć go z grubsza czymś. Macie jakieś sprawdzone preparaty?
P.S.
Dziś sprawdziłem i nie miałem dodatkowych gum w zestawie (domówione 2szt. z allegro za 21zł z przesyłką).
Ostatnio edytowane przez SirVampir ; 10-11-2016 o 14:41 Powód: info o gumach