Strona 25 z 50 PierwszyPierwszy ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 500

Temat: BIJEMY RECORD GUINNESSA W PRZEJEŹDZIE ALFA ROMEO !!! CZEKAMY NA 600 AUT- 01.05.2015r.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    AR147

Domyślnie

niestety ale google nie wie co to AR GS (jako skrót), ale doczytałem na forum i już wiem, że to Alfa Romeo Górny Śląsk. Znalazłem ich (Wasze?) forum (forum.ar-gs.pl) i teraz mam dylemat, bo od niedawna mieszkam na śląsku i chciałem poznać innych alfaholików, ale nie wiem gdzie mam pisać bo tu na forum jest dział regionalny Śląska, oraz jest wspomniana już strona forum.ar-gs.pl. Nie wiem czy dobrze rozumiem tą całą sytuację, ale skoro na forum alfaholicy.org podawane są informacje o akcji bicia rekordu ar-gs.pl to znaczy, że jest to jedna i ta sama grupa?

Przepraszam, że spamuję tak nie na temat, ale to ten wątek wzbudził moje wątpliwości co do tego gdzie rozmawiać z ludźmi ze Śląska.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Nieoficjane, wykradzione i w ogóle:

8C nie będzie, ale klasyki będą i to świetne, bo wiem kogo

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał jahu2014 Zobacz post
    niestety ale google nie wie co to AR GS (jako skrót), ale doczytałem na forum i już wiem, że to Alfa Romeo Górny Śląsk. Znalazłem ich (Wasze?) forum (forum.ar-gs.pl) i teraz mam dylemat, bo od niedawna mieszkam na śląsku i chciałem poznać innych alfaholików, ale nie wiem gdzie mam pisać bo tu na forum jest dział regionalny Śląska, oraz jest wspomniana już strona forum.ar-gs.pl. Nie wiem czy dobrze rozumiem tą całą sytuację, ale skoro na forum alfaholicy.org podawane są informacje o akcji bicia rekordu ar-gs.pl to znaczy, że jest to jedna i ta sama grupa?

Przepraszam, że spamuję tak nie na temat, ale to ten wątek wzbudził moje wątpliwości co do tego gdzie rozmawiać z ludźmi ze Śląska.
    No trochę zawiły temat . Więc w skrócie . Alfaholicy to jest klub ogólnopolski w którego forum są również podziały na podgrupy -regionalne . I ogólnie są tutaj praktycznie wszyscy ze śląska ,którzy wiedzą o istnieniu tej największej ogólnopolskiej społeczności . Z kolei AR-GŚ.PL jest już typową grupą regionalną ( na której w 90% znajdziesz ludzi ,którzy wychowali się na Alfaholikach i dalej tu są -jak ja ) . Nie ma co komentować dlaczego i po co powstała .... Jest i tyle . Alfaholicy to matka wszystkich Alfaholików a ARGŚ to jedno z jej dzieci i tyle gdzie możesz sobie na luzie powładać regionalną gwarą . Myślę ,że łatwiej tego nie mogę opisać . Informacje są na stronie ARGŚ bo jako grupa regionalna wzięła się za realizację tego pomysłu a jak widzisz wspiera nas "matka" Alfaholicy.org ( co mnie cieszy bardzo bo wkońcu jest jak być powinno- w rodzinnej atmosferze )

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    AR147

Domyślnie

teraz wszystko jasne, jak mam sprawę dot. Śląska to muszę udać się do AR GS, jak jakieś sprawy ogólnopolskie to tutaj. Dobrze, że przeglądarki pamiętają hasła do kont, bo w innym przypadku, spamiętać wszystkie te wszystkie dane do logowania byłby problem.

p.s. dlaczego na Śląsku organizujecie spoty przez 2 dni, bo wszyscy inni to raczej jednodniowe spoty robią, czy to tak zawsze jest, czy tylko okazjonalnie?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Moniq
    Mieszka w
    Jarocin / Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 145

Domyślnie

p.s. dlaczego na Śląsku organizujecie spoty przez 2 dni, bo wszyscy inni to raczej jednodniowe spoty robią, czy to tak zawsze jest, czy tylko okazjonalnie?
    Nie rób OFF napisz na PW do Nazara, albo na regionalnym
    Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Chciałbym prosić Koleżanki i Kolegów z forum , którzy mają kontakt z klubami , stowarzyszeniami lub forami mającymi związek z marką Alfa Romeo o zaproszenie osób z w/w na pierwszomajową imprezę. Byłoby miło gdyby całe środowisko pasjonatów AR mogło się spotkać tego dnia.

Druga prośba dotyczy kontaktu z właścicielami Alf zabytkowych (old- i youngtimery) , unikalnych , wyjątkowo modyfikowanych. Zapraszamy serdecznie takie osoby do Gliwic (jeśli ktoś zna taką osobę spoza naszego forum to również proszę o zaproszenie jej). Będzie specjalny sektor "pokazowy" gdzie te pojazdy będzie można podziwiać.

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Nieoficjane, wykradzione
    Te dane są z 13 stycznia , na obecną chwilę jest już ponad setka więcej bo ostatnio była spora fala zgłoszeń.
    8C nie będzie
    Powiedzmy że 50/50 Pamiętajmy że będą goście z zagranicy
    klasyki będą i to świetne
    Pracujemy cały czas nad tym tematem , prosimy też o pomoc w tym temacie (jak wyżej w poście)

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9JTD

Domyślnie

R0bs0n dane są z dzisiaj, także jest to aktualna statystyka widać to po ilości w sumie. Z tym 8c sam jestem ciekaw jak to jest

Użytkownik Pirat drogowy Avatar ebol77
    Mieszka w
    ruda_śląska/ zurych
    Auto
    FSO 125p '82 103 KM/ AR 159 SW'06 150 KM

Domyślnie

teraz wszystko jasne, jak mam sprawę dot. Śląska to muszę udać się do AR GS, jak jakieś sprawy ogólnopolskie to tutaj. Dobrze, że przeglądarki pamiętają hasła do kont, bo w innym przypadku, spamiętać wszystkie te wszystkie dane do logowania byłby problem.

jeszcza mały offtop organizacyjny.
    forum Alfaholicy, tak jak Nazar stwierdził, zawsze jest traktowana jako nasza Matka, a forum jak i funpage Alfa Romeo Górny Śląsk to forum nie zawsze tylko i wyłacznie o Alfa Romeo, są luźniejsze tematy o charakterystyce naszego regionu jak i o ogólnych ciekawostkach motoryzacyjnych.

- jest to także grupa szybkiego reagowania, co już niejednokrotnie pokazała.
    sprawa Dachy co w szczerym polu stał i czekał na koło do mito, jak i wczoajsza pomoc gdzie forumowicz potrzebował klucz do kół i kompresor, a na pomoc przyjechało 7 Alf także odpowiedz jest jasna że na FB szybciej załatwisz pomoc, niż na forum, FB wiekszość ma w telefonie

co do spotów 2-dniowych hmm będzie w żywcu, spontaniczy zlot Alfaholików, po naszym 2 spocie który organizowało ARGŚ tak dopisała frekwencja (67 Alfa Romeo) że postanowiliśmy sobie urządzić spot gdzie można i pare spraw obgadać przy flaszce, a do tego potrzebne są 2 dni

po żywcu zobaczymy co z tego wyniknie, na razie skupmy sie na rekordzie

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Gwoli ścisłości. To, że Gliwice to już wiem, ale gdzie będzie owa zbiórka? W którym miejscu ma być przejazd "treningowy"?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar ebol77
    Mieszka w
    ruda_śląska/ zurych
    Auto
    FSO 125p '82 103 KM/ AR 159 SW'06 150 KM

Domyślnie

zbiórka będzie na parkingu z EUROPY CENTRALNEJ tam jakoś w miarę możliwości spróbujemy wszystkich zorganizować, ale postawić ponad 600 aut to też nie jest wafel, potem od razu z biegu przejazd, bez treningu