no tak Aniucha robimy 3,2 ale Ty chciałas przecież cichociemnego no mame,a więc nic nie pisałem. Teraz sie wydało i nie będą chcieli się z Tobą scigać.
no tak Aniucha robimy 3,2 ale Ty chciałas przecież cichociemnego no mame,a więc nic nie pisałem. Teraz sie wydało i nie będą chcieli się z Tobą scigać.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
i tak nie będą chcieli... wystarczy że "klasę" pokazałam na gokartach ;/ jak ja se wspomnę to nie potrafie sobie tego wybaczyć... no cóż. może te 3.2 jakoś mi zrekompensuje ten ból![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
I jak tam filmiki?aniucha wpadaj do nas na tor, potrenujemy i następnym razem podium nasze
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
no Grzesiu chciałam dziś jechać ale czas mam dopiero od teraz :]
odkopujemy temacik, trochę nam się zakurzyłrazem z Marcinem stwierdziliśmy, że trzeba zrobić jakiegoś regionalnego spocika w Krakowie, skoro pogoda coraz ładniejsza. Może znowu jakieś gokarty ?
jako że 25.04 lub 02.05 będzie spot w Żywcu, to może jakoś w połowie maja Alfaholicy zjechaliby się do Miasta Królów Polski ?
![]()
Today we are living our future memories..
Jak tylko będę w okolicy to se pojawię![]()
opcja spota całkiem właściwa . termin do obgadania na cyklicznym poświętach .
ja oczywiście pewnie przyjadę - kółko mam już dokręcone więc jest ok :]
co do gokartów to mam jeszcze wątpliwości... znowu dać wszystkim wygrać?? hmmm nie wiem, nie wiem... po ostatniej przegranej przez tydzień zażywałam relanium...![]()
dlatego trzeba ćwiczyć jazdę![]()
Today we are living our future memories..
Właśniewracając ze spota w Żywcu narodził się pomysł by zrobić coś większego niż cykliczne. Oczywiście Cykliczne to fajna inicjatywa i zaczyna przyjeżdżać nas coraz więcej i jest coraz fajniej, jest okazja do spotkania i poznania ludzi z forum by nie "kojarzyć" tylko nicków.
Jako że pogoda coraz bardziej przypomina tą wiosenną proponujemy by każdy w duchu rozważył temat spota lokalnego, większego w którąś sobotę bądź niedzielę. Mowa o spotkaniu w okolicy połowy maja, spotkaniu dłuższym z gokartami, może jakimś grilem
aby nie robić konkurencyjnych spotów lokalnych na następnym cyklicznym, który odbędzie się 07.04.2010r (pierwsza środa po świętach) miejsce bez zmian Krokus, 1 piętro parkingu będziemy obgadywać temat, jakie propozycje padną napiszemy na forum
jak będą gokarty to wybierzemy się wcześniej na próbębo ja ostatnio nie byłem na tym spocie
![]()