Hej!!! Interesują mnie 2 sztuki do AR 156 sedan. Jeśli możesz wyślij co i jak na priva. Pozdrawiam
Hej!!! Interesują mnie 2 sztuki do AR 156 sedan. Jeśli możesz wyślij co i jak na priva. Pozdrawiam
Cześć wszystkim, dzisiaj wieczorkiem poodpisuje Wam, wczoraj wróciłem z wyjazdu noworocznego, w ciągu dnia ogarnę co tam w robocie, a potem zajmę się odpisywaniem co jak i komu!
Pozdrawiam,
W.
witam, jezeli mozna dwa emblematy do 159 kombi, bylbym wdzieczny, prosze o szczegoly na prv.
pozdrawiam
adam
I jak da rade z tymi naklejkami na felgi???????????????
czy byłaby możliwość zrobić naklejki na kołpaki wielkości 9mm ? bo akurat mam takie kołpaki...
Dodam od siebie, że nakleiłem na logo we wrześniu. Dzisiaj mamy styczeń 2011 i naklejeczka jest jak NOWA!!! Super alternatywa. Dodam jeszcze, że myję na ciśnieniowych myjkach i to dokładnie i nic, super stan!! POLECAM!
Cześć, obcnie mam kilka rozmiarów 55, 57, 64 oraz standardowe coo ida na grill czyli 72, 73, 74 i 75 mm, może z tych coś dopasujesz, a o jaki konkretny rozmiar Ci chodzi??? Pisz jak coś na PW.
---------- Post dodany o godzinie 14:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:18 ----------
9 mm odpada, za małe
90 mm da radę wykonać
no dobra chyba wszystkim odpowiedziałem już, jak coś pisać na PW, przy okazji jak zamawiacie podawajcie od razu adresy do wysyłki, wtedy jest dużo łatwiej niż szukać w przelewach
---------- Post dodany o godzinie 14:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:26 ----------
dokładnie trwałość nalepeczek jak się dobrze nalepi oceniam na 9,5 w skali do 10!!! nic się z nimi nie dzieje, są zalakierowane i dzięki temu też nie będą blakły, zresztą większość osób już sama się przekonała, bo przetrwały upały, mrozy, deszcze, uderzenia much i innych latających stworzeń![]()