porażka Panowieponad tydzień czasu wyprzedzenia i nikt się nie zjawił oprócz Slasha
- nawet na te 30 min
. Trudno trzeba jeździć na śląsk albo Kraków
a to mini forum regionalne zamknąć. Pozdrawiam
![]()
porażka Panowieponad tydzień czasu wyprzedzenia i nikt się nie zjawił oprócz Slasha
- nawet na te 30 min
. Trudno trzeba jeździć na śląsk albo Kraków
a to mini forum regionalne zamknąć. Pozdrawiam
![]()
Zdecydowanie Kraków.![]()
aaaajjjaaaaj ,to niezła porażka ,ja dopiero po 19.00 do domu wruciłem ,a zreszta pisałem ze nie wyrobie, szkoda ,bo myslałem ze sie cos rozkreci
to samo u mnie w Olkuszu, co za ludzie...., też chyba zamknę temat olkuski bo nie ma sensu, lepiej pare kilosków nawinąć na kółka dla zdrowotności alficzki i spotykac sie z prawdziwymi alfistami...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Ja się przyznaje do błędu, dałem d*py. Ale pisałem wiadomość do Slash'a że jak zdąże wrócić z nad wody to będe. Next time będe już na pewno.
a moze tak bardziej odległy termin zrobic, niech każdy napisze kiedy może ,i coś sie ustali
Duzo nas smiga po okolicy a jakos jeszcze ani razu sie nie udało zrobic fajnego spota w wiekszej ilosci AR niz 3 sztuki a juz nie raz było planowane a chetnych było sporo tylko jakos na spocie ani jednego,ja juz dałem sobie siana z tym Chrzanowem moze na tym ogolnym cos ruszy Jaworzno i okolice tam moze cos sie uda zrobic bo tu szkoda czasu i nerwów.
P.S.
Dlaczego nic sie nie udziela ten co załozył to forum
Widział go ktos z was chociaz raz na reall gdzies na spocie lub zlocie
Lub jak smiga po Chrzanowie
Tosz To Szok.
Ostatnio edytowane przez Preston ; 25-07-2011 o 17:29
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
panowie macie złe podejście do tematu, reklama!!!!! ,na telebimiee ,na słupach ,w klatka,w lokalnym brokerze ,bedzie szał ,mówię wam
kolega preston ma niestety rację, ostatni jakiś zlot w regionie udało nam się zrobić w olkuszu (fotka na dole u prestona) ale to mini spocik w zimnicę był, teraz ciepło, w regionie kupę fajnych miejsc na gryla i wuszta a tu nic, każdy sobie rzepkę skrobie, a jak potrzebuje pomocy bo mu się alficzka spsuła to bach na forum i udaje wielkiego alfistę..., brrr...
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
ale koledzy tu bedzie niezła okazja: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...padniecie.html
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Dokładnie jak było zimno to jakos sie udało zrobic mini spocik jak piszesza teraz jak ciepło to tylko propozycje co gdzie i jak na forum i na tym sie konczy ostatnio byłem na Zlocie Bielko-Ustron to było cos
a co do wesela i orszaków to sie wybieram 13.08.11. Ten co bedzie u Piotrasa
P.S.
Chyba ze sie uda jak w ten zimny dzien w Olkuszu cos zorganizowac,ahhh sam juz nie wiem.
Pozdro.
Ostatnio edytowane przez Preston ; 26-07-2011 o 16:56
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011