Mam uniwersalną odpowiedź dla prawie każdego na tym forum - FIAT (w obudowie ar)![]()
Mam uniwersalną odpowiedź dla prawie każdego na tym forum - FIAT (w obudowie ar)![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Saab 9-3 , a tak co by mi się marzyło to aston martinale następnie to i tak pewno będzie Bella 159
może Julka się zobaczy
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
u mnie było tak że komuś z rodziny, kto ma komis samochodowy w Niemczech, zleciłem by mi właśnie za zachodnią granicą znalazł AR 147. Alfy znaleźć nie mógł ale co chwilę próbował mnie namówić na Audi A3i tak próbował próbował próbował aż wreszcie po 3 miesiącach się wkurzyłem, sam wszedłem na Otomoto i po tygodniu miałem wymarzoną Włoszkę pod domem
![]()
tak więc ja byłem bliski Audi A3.. feeeee![]()
hmmm, to pewnie:
- Skoda Octavia, hehe wiem beznadziejnie ale na polskie drogi praktycznie
a tak z kolejnego zamiłowania to Saab 9-3, Land Rover, jakieś Volvo :>
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Omega 2.2i przy swojej masie w ogóle nie idzie. Jeździłem.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Mitsubishi Lancer Evolution IX -wersja sedan, strasznie mi się podoba, no i oczywiście ma sportowy charakterek, po Alfie to musi być coś ze sportowym zacięciem![]()
LIFE’S TOOSHORT TO DRIVE BORING CARS
Lancer ma fajny pyszczek ale... wykonanie wnętrza to straszliwa tandeta.