czyli generalnie moga nas odwiedzic koledzy z innych marek ;] bo mam jeszcze dwoje chetnych ktorzy wpadna ;]
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
czyli generalnie moga nas odwiedzic koledzy z innych marek ;] bo mam jeszcze dwoje chetnych ktorzy wpadna ;]
ja mysle, że mogą w końcu musimy byc otwarci na innych jak równiez kolega z LKP jest zainteresowany zakupem alfy i chciałby je sobie pooglądac, pogadac, itp. Wiec dlaczego nie? jak bedziemy chcieli zrobic, to zrobimy spota zamknietego tylko w naszym gronie![]()
koledzy i kolezanki dawno mnie na forum oraz w zyciu realnym alfisti nie bylo .... wiec prosze o podanie daty spotkania .... bo szczerze pisze, nie chce mi sie przegladac poprzednich wpisow!Chetnie wpadne na spot !!! Dzieki za info
mota Korczu:
Spotkanie NIEDZIELA 10 Kwietnia od godziny 15:01
żyjesz Ty to jeszcze?![]()
1. Pietia sobota i niedziela
2. Pfourul sobota i niedziela
3. Alfaradek146 sobota i niedziela
4. Bartolomiusz999 sobota i niedziela
5. Weronika sobota i niedziela
6. dotek78 sobota i niedziela
7. majster niedziela
8. krzysiek866 sobota
9. Andy sobota
10. bocian sobota i niedziela
11. rafal1974
12. IbizaMariusz sobota i niedziela
13. adam$72-mie to lotto czy sobota,czy niedziela
14. MacioBA sobota i niedziela (lkp)
15. b0rsuk niedziela
16. zieloo007 niedziela
17. seban sobota i niedziela
18. grzesk niedziela
19. palchon sobota i niedziela
20. rocky_rybnik NIEDZIELA
21. SickBoy - niedziela
22. Gene
23. Bufi - niedziela (lkp)
24. Declamer - niedziela (lkp)
25. lesio80 - niedziela
26. Yaro85
Chętnie poznam ludzi z okolicy1st spot dla mnie i mojej Zoe
No to Panowie i Panie mamy termin, mamy miejsce, i jakąś tam liste uczestników a zebrało sie już nas 26pytanie za 100PKT co z grilem robimy nie robimy??? Jeśli robimy to co? każdy sobie rzepke skrobie? Czy jakaś zrzutka czy jak to by miało wyglądać?? Coś tam pisał jeden kolega o krupnioku <---chyba dobrze napisałem heheh no teraz z następna ankietą to nie wyskocze bo będe musiał zmienić nick na ANKIETER hahahha .Jakieś propozycje??czy jak..
Alfy to zaczarodziejskie samochody